Produktbeskrivelse og -detaljer
Stor indsats til 8 skiver lækkerhed: Kornet fra vores enerBiO rugbrød males først frisk efter en kort hævefase, tilberedes derefter til en dej og bages derefter skånsomt ved lavere temperaturer end normalt ifølge gamle traditioner. Det nærende, aromatiske surdejsbrød er lavet af 100% fuldkorn - og smager også fantastisk, når det er ristet!
Alle produkter fra vores ROSSMANN-mærke enerBiO stammer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isenhägener Str. 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
0800 76776266
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
Deutsche-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio fuldkorns rugbrød
Ingredienser
44 % FULDKORN RUGMJØL*, 29 % naturlig surdej (Fuldkorns RUGMYL*, vand), vand, havsalt, gær*.
Laktoseindhold under 0,1g/100g
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Kan indeholde spor af HVEDE og SØD LUPIN .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 777,0 kj / 184,0 kcal | |
fedt | 1,2 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,1 g | |
kulhydrater | 34,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 2,5 g | |
kostfibre | 9,0 g | |
protein | 4,2 g | |
salt | 0,93 g | |
Anvendelse og brug
Skil forsigtigt brødskiverne fra hinanden med kniven.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Efter åbning foldes Pakke stramt igen og opbevares i køleskabet