Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Kattefoder og kattemad

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Whiskas
   Dentabites med kylling
   40 g (1 kg = 398,75 kr.)
   15 .95 kr.
   31 .95 kr.
   7 .95 kr.
   7 .95 kr.
   7 .95 kr.
   6 .95 kr.
   18 .95 kr.
   15 .95 kr.

   Stort udvalg af kattefoder 

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af billig kattemad, både vådfoder og tørfoder, godbidder og kosttilskud til din kat, om end den er kattekilling, voksen eller senior. Fordi en kat går ud på sjov, hver eneste nat… og lige netop derfor, er det vigtigt, at din kat får det rette kattefoder, uanset om din pelsede ven foretrækker våd eller tør kost. Derfor finder du altid billig kattefoder fra Tyskland i god kvalitet hos os, og vi har helt sikker også kattemad og godbidder, der falder i din kats smag. Hvem vil ikke gerne være kat?

   Vådfoder til katte 

   Det kan til tider være svært at finde den helt rigtige kattemad, da katte tit og ofte er en smule kræsne og har individuelle kostbehov, der også skal dækkes. Vådfoder er en god ide at fodre din kat med, da det er let at hapse og tygge og har et højt fugtindhold, der minimerer risikoen for forstoppelse. Katte er kødædere og skabt til ernæring med et højt proteinindhold, hvorfor vi har mange forskellige kødvarianter blandt vores vådkost, såsom fjerkræ, fisk, lam og oksekød. Derudover bør du opbevare den våde kattemad ved stuetemperatur, da din kat vil synes, at maden både smager og lugter bedre.

   Tørfoder til din kat 


   Tørfoder er let at dosere og ikke mindst let at opbevare. Vi har tørfoder i mange forskellige smagsvarianter, og fra velkendte mærker som Perfect Fit og Whiskas, og ikke mindst vores eget ROSSMANN-mærke, Winston. Sprøde kødkroketter som din kat uden tvivl vil elske! I tørfoder er vandet nemlig trukket ud af ingredienserne, hvilket gør det sprødt og lækkert, og samtidig øger holdbarheden. Sørg dog altid for, at din kat har mulighed for at tilgå en vandskål, da den ikke får væske gennem tørkost. Tørfoder kan være et fint supplement til vådkost, og det kan også sagtens stå alene. I forhold til vådfoder, så har tørfoder ikke en lige så kraftig lugt og kan sagtens stå ude i madskålen i nogle dage uden at blive dårligt.

   Hvilken kattemad skal jeg vælge til min kat? 

   Hvilket kattefoder der er det bedste kattefoder, kan komme an på mange ting. Du bør som hovedregel give det mad, der dækker din kats behov. Der er eksempelvis speciel kattemad til kattekillinger, voksne og seniorkatte. Derudover er der kattemad uden korn, kattemad til sensitive katte, racespecifikt tørfoder og meget mere. Der er et hav af muligheder, men det vigtigste er, at du finder dét kattemad, som passer bedst til din firbenede ven.

   Dyk ned i vores udvalg af kattefoder

   Når du handler online hos Rossmann Danmark, får du et stort overblik over alle produktkategorier og tilhørende produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med billig kattefoder af god kvalitet til din kat. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores store udvalg af billig kattemad, og forkæl din pelsede ven med lækkert, nyt foder eller små godbidder.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.