Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Mærke
  • vis flere vis færre
  • Dufte og parfume

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 20%
   120 .76 kr.
   150,95 kr.
   Spar 20%
   120 .76 kr.
   150,95 kr.
   Spar 20% Nyhed
   367 .96 kr.
   459,95 kr.
   Spar 20%
   48 .76 kr.
   60,95 kr.
   Spar 20%
   Jil Sander
   Sun Men bodyshampoo
   150 ml (1 L = 575,73 kr.)
   86 .36 kr.
   107,95 kr.
   Spar 20% Nyhed
   Joop!
   Homme, Shower Gel 150 ml
   150 ml (1 L = 575,73 kr.)
   86 .36 kr.
   107,95 kr.
   Spar 20% Nyhed
   225 .56 kr.
   281,95 kr.
   Spar 20% Nyhed
   112 .76 kr.
   140,95 kr.
   Spar 20%
   97 .56 kr.
   121,95 kr.
   Spar 20%
   97 .56 kr.
   121,95 kr.
   Spar 20%
   75 .16 kr.
   93,95 kr.
   Spar 20% Nyhed
   172 .76 kr.
   215,95 kr.

   Dufte og parfumer online hos ROSSMANN

   Leder du efter en ny signaturduft? Eller holder du af at skifte din duft ud engang i mellem? Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af dameparfume og parfume til mænd, og vi har helt sikkert også en duft, der passer til dig. I vores sortiment finder du både Eau de Parfum og Eau de Toilette fra mange forskellige mærker såsom Tommy Hilfiger, Burberry, Hugo Boss, Karl Lagerfeld og bruno banani. Forkæl dig selv eller forkæl en du holder af, og udforsk vores online univers, fyldt med skønne dufte til mænd og kvinder.

   Duftens tre noter 

   Hvad end du er til en frisk parfume, parfume med orientalsk duft, blomsterdufte eller søde parfumer, så er alle parfumer og dufte opbygget af tre forskellige duftnoter. De første noter du kan dufte, er topnoter. Det er den duft, du dufter, når du sprøjter din parfume ud, og også de noter der dufter i kortest tid. Det vil typisk være dufte af citrus, bergamot, grape og appelsin. Derefter kommer hjertenoter, som ofte vil være en duft af blomsternoter, såsom lavendel, roser, hvid peber og ylang ylang. Hjertetnoten holder for det meste i 2-3 timer, hvorefter bundnoten tager over. Bundnoten er den mest dominerende af de tre noter og kan holde i op til et døgn. Her vil det ofte være ingredienser som jasmin, musk, sandeltræ, patchouli og cedertræ, som du kan dufte.

   De forskellige dufttyper

   Din duft er det, der signalerer, hvem du er, og det kan også have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig eller mindes dig. Det kan derfor være vigtigt at vælge lige netop den duft og den dufttype, der passer til dig og dine behov. Dufttyperne Eau de Toilette og Eau de Parfume kan indeholde samme duftnoter, men har forskellige procentsatser af duftolie, hvorfor holdbarheden af duften variere ved de to dufttyper.

   En Eau de Toilette er en afdæmpet dufttype, da den indeholder 5-15 % duftolie, hvor 80 % af duftolierne fordamper efter 3 timer. En oplagt dufttype til hverdagsbrug, eller til dig, som ønsker en diskret duft. Grundet sit relativ lave indhold af duftolie er denne dufttype beregnet til, at man sagtens kan bruge en del sprøjt af den, uden det bliver for tung en duft. Du kan eksempelvis sprøjte den ud i luften for derefter at gå ind i duftskyen, så duften fordeler sig på din krop. Du kan også sprøjte noget af duften på din hårbørste, så dit hår vil dufte dejligt af din Eau de toilette.

   Eau de Parfume kendestegnes ved sin mere intense koncentration af duftolier, hvorfor den også holder længere end en Eau de Toilette. Denne dufttype indeholder 10-20 % duftolie, hvor 70 % af duften fordamper i løbet af nogle timer og de resterende 30 %, kan duftes i op til et døgn. Du bør sprøjte din Eau de Parfum på steder, hvor din puls er kraftigst, såsom brystet, kravebenet, håndled og bag ørene. Husk, at du ikke skal gnide håndleddene sammen efter et sprøjt, da dette ødelægger duftmolekylerne i parfumen.

   Sådan opbevarer du dine parfumer 

   Parfumer kommer ofte i smukke flakoner og flasker, som vi gerne vil have til at stå fremme, så det kan pynte på badeværelset eller på makeuphylden. Du skal dog være opmærksom på, at dine parfumer ikke må stå i direkte sollys, eller hvor der er høj varme, da dette kan nedbryde molekylerne i parfumen, hvor parfumens levetid vil halveres. Så selvom parfumerne er smukke pyntegenstande, har de bedst af at stå et køligt og mørkt sted for at bevare deres duft.

   Parfumer til enhver smag

   Uanset om du er på udkig efter tunge og søde parfumer eller de lette og friske, om det skal være en dame- eller herreparfume, så er der hos ROSSMANN mange forskellige at vælge i mellem. Du har med andre ord mulighed for at finde lige præcis den duft, der passer til dig og din personlighed. Hos os finder du også masser af gavesæt med skønne dufte til både mænd og kvinder. Derudover får du altid et helt særligt overblik over kategorier og produkter og aktuelle tilbud, når du handler online på rossmann.dk, hvor du samtidig kan sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med den eller de dufte, der passer til dig eller en, du holder af. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Skulle du fortryde et eller flere produkter fra dit køb, har vi hos ROSSMANN altid gratis returnering. Dyk ned i vores online univers, og forelsk dig i en eller flere af de mange dufte vi har at byde på.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.