Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Luftfriskere

   111 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   domol
   Køleskabsfriskhed
   40 g (1 kg = 473,75 kr.)
   18.95 kr.
   7.95 kr.
   Kuschelweich
   Summer Wind duftposer
   3 stk. (1 stk. = 8,65 kr.)
   25.95 kr.
   42.95 kr.

   Udforsk vores store udvalg af luftfriskere

   Her på siden finder du et stort udvalg af luftfriskere, der ikke blot spreder en skøn duft i dit hjem, i bilen eller hvor end du anvender dem, men som også skaber en hyggelig og hjertevarm stemning. Du finder luftfriskere fra vores eget mærke domol, Air Wick, febreze, Nivea, Wunder-Baum og mange flere, og du finder både bildufte, duftlys, duftepinde og rumsprays, hvorfor vi helt sikkert også har en duft, som netop passer til dine ønsker og behov. Gå på opdagelse blandt vores mange luftfriskere og find din favorit.

   Luftfrisker til hjemmet 

   En af fordelene ved en god luftfrisker er, at den kan fjerne uønskede luftgener og sprede en skøn duft. Det kan også være, at du blot ønsker en bestemt duft eller stemning i hjemmet, som du herved kan skabe med en luftfrisker. Eksempelvis er dufte på badeværelset, i entreen og soveværelset vældig populært, da det både er indbydende, men også kan virke afslappende på krop og sind. Dufte af bomuld og lavendel er særligt velegnede til soveværelset, da de kan have en beroligende effekt, hvorimod friske dufte af blomster og frugt kan være lækkert og indbydende på et badeværelse eller i entreen. Med vores duftpinde og duftlys vil du opleve, at duften ofte vil være en smule svagere, men den vil være til stede hele tiden. Med en rumspray kan du derimod opnå en mere markant duft, når du sprayer den ud i rummet, som vil aftage efter lidt tid. Hos ROSSMANN har vi sørget for, at du både finder duftpinde, duftlys, bildufte og rumsprays, så der er lidt til enhver smag.


   Køb luftfrisker hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af luftfriskere i form af duftlys, duftpinde og andre velduftende ting. Du har derfor rig mulighed for at finde skønne dufte til dit hjem, som opfylder dine ønsker og behov. Derefter kan du nemt og sikkert bestille dine produkter hjem, og du kan altid følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde nyheder, gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.