Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Honey lips

   Honey Lips: Giv dine læber en skinnende glans

   Sød, sødere, honninglæber! Har du allerede opdaget trenden med Honey Lips, som popper frem mens du scroller gennem dit feed på de sociale medier? Bag de søde læber, også kaldet honey lips, gemmer sig et nyt læbelook med skinnende lipgloss og gylden øjenskygge. Læbetrenden er inspireret af honningens gyldne farve og er skabt af beauty-influencer Eva Larøsa på TikTok. Her kan du læse, hvordan og med hvilke produkter du kan trylle sukkersøde honninglæber frem, og hvordan du fuldender looket!

   Hvad er det særlige ved Honey Lips?

   Den trendy læbe-makeup giver ikke kun dine læber et gyldent skær, men får dem også til at se særligt glatte og plejede ud. En anden fordel? Honey Lips er en meget alsidig læbe-makeup. Du kan kombinere den med alle slags stilarter, fra et sofistikeret til afslappet look, da Honey Lips giver dig mulighed for at skabe både subtil og iøjnefaldende makeup. Se selv og prøv forskellige variationer.

   Trin-for-trin-guide: Sådan laver du Honey Lips

   Vil du genskabe den trendy læbe-makeup derhjemme? Intet problem, med de rigtige produkter og et par enkle trin kan du opnå de perfekte honninglæber på ingen tid!

   Produkter til det søde læbelook

   Du skal bruge følgende produkter for at skabe dine honninglæber:

   • Læbescrub (valgfrit)
   • Glitrende, gylden øjenskygge
   • Brun lipliner
   • Lipgloss i transparente, brune eller roséfarvede nuancer

   Trin-for-trin-guide til honninglæber:

   Du behøver virkelig ikke at være professionel for at trylle et sødt, gyldent læbelook frem! Med disse fire enkle trin vil dine honninglæber med garanti blive en succes:

   1. Brug en læbescrub: For at gøre dine læber ekstra glatte, før du lægger makeup, skal du bruge en læbescrub først. Det fjerner små hudflager og tørre pletter.
   2. Tegn konturer: Tegn derefter konturerne af dine læber med en brunlig lipliner.
   3. Påfør guldglimmer: Dup derefter en guldskinnende øjenskygge på midten af din over- og underlæbe, og påfør den på din læbelinje. 
   4. Lipgloss-finish: Påfør lipgloss på hele læben for at få en glat finish. Farvemæssigt er lysebrune, transparente eller roséfarvede nuancer bedst til dette. Du kan også bruge en lip plumper gloss for at få fyldigere læber.
   Få det smukke Honey Lips look

   Forskellige variationer af honninglæber

   Det smukke ved trenden med honninglæber, er dens alsidighed! Afhængigt af dit humør kan du lege med farverne. Hvis du foretrækker en klassisk, mere afdæmpet farve, kan du vælge en transparent lipgloss eller en balm. Du kan opnå en ekstra dosis shimmer med en skinnende lipgloss, der indeholder shimmer-partikler. Hvis du vil have et mere farveintensivt resultat, kan du vælge mellem forskellige farvede lipgloss i røde, brune eller rosé nuancer. Her er der ingen grænser for din kreativitet. De har alle én ting til fælles: de skaber alle en uimodståelig kyssevenlig mund!

   Integrer trenden med honninglæber i din makeup på en smart måde

   Afhængigt af hvor meget produkt du bruger, og om du bruger mere eller mindre gylden glimmer, kan du kombinere dine honninglæber med alle former for makeup. For eksempel kan du bruge den gyldne øjenskygge, du bruger på læberne, til din øjenmakeup også - og skabe et "all-gold look", der er velegnet som glamour-makeup til festlige aftener. Men honninglæber giver også en naturlig hverdagsmakeup det sidste pift og afrunder looket. Læbe-makeuppen kan også kombineres med de populære foxy eyes for at skabe et særligt sofistikeret look.

   Hjemmelavet honningpleje: Sådan tryller du din egen pleje til honninglæber frem

   Vil du forberede dine læber til den nyeste læbe-makeup-trend? Så tryl din egen læbepleje med honning frem nu. Du kan gøre det på ingen tid ved at blande lidt honning med sukker og derefter forsigtigt gnide blandingen over dine læber. Det efterlader dine læber bløde og glatte. En læbepomade lavet af honning og olivenolie giver også den ønskede effekt. Når du rejser, kan du bruge en praktisk læbepomade med bivoks.

   Få bløde læber med honning-pleje
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.