Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Flåt- og loppemidler

   3 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   121.95 kr.

   Biocid-mærkning

   Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.

   46.95 kr.
   AniForte
   Tick Shield kapsler
   60 stk. (10 stk. = 38,33 kr.)
   229.95 kr.

   Loppemidler og flåtmidler til hunde og katte

   Hurtig handling er afgørende, når det kommer til en flåtbid eller loppeinvasion. Vent ikke, da dit kæledyr risikerer at blive sygt. En flåtbid kan for eksempel forårsage sygdomme som borreliose. Det er ikke altid nødvendigt at besøge dyrlægen for at slippe af med parasitterne. Bekæmpelse kan også gøres hjemme. Producenter som AntiForte og SOS tilbyder effektiv flåtbeskyttelse til hunde og katte.

   Hvad skal du gøre, hvis dit kæledyr har lopper eller flåter? 

   Loppemidler og flåtmidler til hunde og katte er tilgængelige som:

   • Sprayer
   • Shampoo
   • Kapsler og tabletter
   • Pulver
   • Olier

   Flåt- og loppesprays

   Mange sprayer kan påføres direkte på huden. Men nogle er beregnet til omgivelserne. Spray dem på hundekurven eller kattesengen. Skadedyr slår sig ofte ned der.

   Shampoo

   Massér shampooen ind i pelsen, lad det sidde i et minut og skyl derefter ud. Efter behandlingen er skadedyrene normalt væk. Shampooen beskytter også mod yderligere angreb og plejer pelsen og huden.

   Kapsler og piller

   Flåtbeskyttelse til hunde med piller - det er en anden metode til bekæmpelse af skadedyr. Gem pillerne i maden. Pillernes indhold gør pelsen smukkere og giver kæledyret en ny duft, som skadedyr ikke kan lide. Men du vil ikke lugte forskellen.

   Flåt- og loppepulver

   Flåtbeskyttelse kan også være muligt uden brug af kemikalier. Mange flåt- og loppepulver indeholder kiselgur, som hindrer skadedyrene i at trække vejret. Midlerne er ufarlige for dit kæledyr.

   Olie

   Loppetåge indeholder ofte naturlige ingredienser. AntiForte-produkter indeholder for eksempel lavendelolie, som holder mider, lopper og andre skadedyr på afstand. Du vil normalt ikke opleve bivirkninger med naturlige midler.

   Hvornår er det loppe- eller flåtsæson?

   Du bør have flåt- og loppebeskyttelsesmidler klar til din kat og din hund fra marts til november. Lopper angriber kæledyr selv i de opvarmede huse om vinteren.

   Find prisvenlige midler mod flåter og lopper hos ROSSMANN

   Sørg for, at midlet passer til dit kæledyr. Nogle flåt- og loppeprodukter er kun til hunde, mens andre er kun til katte. Hos ROSSMANN er det nemt at identificere, hvilket produkt der er egnet til dit kæledyr. Her får du alt, hvad du har brug for til at pleje dit firbenede husdyr. Uanset om du har brug for flåtmedicin til hunde i form af tabletter eller flydende loppemidler til katte - ROSSMANN er der for dig og tilbyder også mange produkter inden for hundeshampoo og pelspleje. Bestil nu og få loppemiddel leveret nemt og bekvemt hjemme hos dig selv!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.