Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Makeup paletter

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Catrice
   Sun Glow Eye & Cheek Palette
   10 g (1 kg = 8.495,00 kr.)
   84 .95 kr.
   42 .95 kr.
   93 .95 kr.

   Et stort udvalg af makeup paletter

   Her på siden finder du et stort udvalg af makeup paletter til forskellige ønsker og behov. Vores makeup paletter indeholder de bedste og smukkeste farver, samlet i én palette, om end det er øjenskygge, contouring eller highlighter – eller alle tre ting, du leder efter. Det kan nemlig være super smart at have en palette med alle de nødvendige remedier til makeuprutine og med farver og teksturer, der komplementerer hinanden på smukkeste vis. Gå derfor på opdagelse her på siden, og find din favorit makeup palette.

   Opnå forskellige looks med en øjenskygge palette

   Leder du efter den bedste øjenskygge palette? Så er du kommet til det rette sted. Det er selvfølgelig individuelt, hvad man ser som den bedste øjenskygge palette, og derfor finder du også et hav af forskellige øjenskygge paletter fra mærker som Maybelline New York, essence, RIVAL og mange flere. Fælles for dem alle er, at de indeholder farver, som passer godt til hinanden og i forskellige niveauer af pigmentering. Til ethvert øjenmakeup-look skal der dog også en god makeup pensel til. Og her hos ROSSMANN finder du derfor også et stort udvalg af pensler til øjenskygge, så du har de bedste forudsætninger for at lægge en smuk øjenmakeup med din øjenskygge palette.

   Find highlighter og contouring paletter 

   Udover øjenskygge paletter finder du også andre makeup paletter hos os, eksempelvis makeup paletter med blush, highlighter og bronzer, som giver dig rig mulighed for at fremhæve dine bedste træk. Har du eksempelvis en lys hudtone, vil kolde og lyse highlighters passe godt, hvorimod pigmenterede og gyldne highlighters og bronzers er et godt match til mørkere hudtoner. I vores paletter vil du derfor finde highlighter, bronzer og blush i både lyse, gyldne og rosa nuancer, som giver dig mulighed for at slippe fantasien løs og prøve forskellige makeup looks af.

   Køb makeup paletter online hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af makeup paletter, om end det er en contouring palette, highlighter palette eller en øjenskygge palette, du leder efter. Du har derfor rig mulighed for at finde lige præcis dén makeup palette, som du har behov for. Derudover gør vi hos ROSSMANN en dyd ud af, at det skal være simpelt at handle online. Du kan derfor altid følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du yderligere inspiration til din hverdag, er du selvfølgelig meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde nyheder, gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi ser meget frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.