Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Hårfarve

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 25%
   28 .47 kr.
   37,95 kr.
   Spar 25%
   28 .47 kr.
   37,95 kr.
   Spar 25%
   28 .47 kr.
   37,95 kr.
   Spar 25%
   56 .22 kr.
   74,95 kr.

   På udkig efter lidt forandring? 

   Ønsker du lidt forandring ved dit look, men ved ikke helt, hvad det skal være? En ny, flot hårfarve kan være et godt bud. Hos ROSSMANN har vi et stort udvalg af forskellige farver og varianter, så om du er på udkig efter midlertidig hårfarve, som med tiden skylles ud igen eller en mere permanent en af slagsen, har vi helt sikkert én, som passer til dig. Der er ingen hårfarve der er rigtig eller forkert, det handler om, at du skal føle dig godt tilpas. Sæt dig derfor godt til rette, og udforsk vores mange forskellige, billige hårfarver i vores online univers.


   Permanent hårfarve

   Er du på udkig efter en permanent hårfarve, der holder dit hår intenst og smukt over en længere periode? Så er du kommet til det rette sted. En permanent hårfarve har den længste holdbarhed af hårfarver på markedet. I permanent hårfarve findes der ofte ingredienser som ammoniak, som åbner hårets fibre, så farven på den måde kan trænge ind i hårstrået. Denne type farve bliver i dit hår, og kan ikke vaskes ud med shampoo. Den eneste måde, du kan fjerne permanent hårfarve på, er ved at lade dit hår vokse eller bruge hårfarvefjerner. En permanent hårfarve er særlig god til at udligne udgroninger eller dække grå hår, da den har et vedvarende resultat, som ændrer hårfarven permanent.


   Hårfarve der kan vaskes ud

   En semi-permanent hårfarve eller skyllehårfarve er en hårfarve, der kan vaskes ud efter en periode på typisk fire til seks uger (svarende til ca. 15 hårvaske). Denne type hårfarve lægger sig nemlig uden på hårstråene og falder derfor lige så langsomt ud. Der findes både mørke og lyse skyllefarver, men læs dog altid på emballagen, hvor mange toner farven ændrer håret, inden du begiver du ud i dit næste hårfarvningsprojekt.


   Hvordan vælger jeg den rigtige farve? 

   Om end du vælger en permanent eller semi-permanent hårfarver, er der stadig nogle ting, der skal tænkes til ende, inden du begiver dig i kast med en hjemmefarvning.

   Din hudfarve er et essentielt element, når du skal vælge hårfarve. Er du meget lys i huden, er en kold hårfarve en god idé – og har du en varm glød i huden, er en varm hårfarve særlig god. Derudover kan din øjenfarve også have stor indflydelse på, hvilken hårfarve der komplimenterer dig godt. Brune øjne går godt med varme efterårsfarver som gylden, rød og kobber. Blå øjne er et godt match til kolde hårfarve, såsom askeblond eller mørke farver med blå toner. Grønne øjne går derimod godt med både varme og kolde hårfarver.

   Husk, at dit farveresultat kan variere alt efter om du har haft farvet hår før. Hvis dit hår er langt og tykt, kan du med fordel bruge to hårfarver for at være sikker på, at der er nok farve til alt dit hår.


   Et stort udvalg af billig hårfarve 

   Hos ROSSMANN har vi et stort udvalg af billig hårfarve. Vi har traditionelle hårfarver som blond, askeblond, lysebrun, brun og sort samt mere dristige farver som lilla, grå, rød og blå. I vores sortiment finder du kendte mærker som, bl.a. L’Oréal, Garnier, Schwarzkopf og Syoss og både skyllefarver og permanente farver. Derudover har vi også forskellige sprays til enten at lysne dit hår, eller som kan opfriske og dække udgroninger og grå hår.


   Køb hårfarve online hos ROSSMANN

   Uanset om du er på udkig efter en skyllehårfarve eller en permanent hårfarve, så er der hos ROSSMANN mange forskellige at vælge imellem. Du har med andre ord mulighed for at finde lige præcis den hårfarve, der passer til dig og din personlighed. Hos os finder du altid billig hårfarve, da vi synes, at alle skal have råd til lidt hverdagsforkælelse. Derudover får du altid et helt, særligt overblik over kategorier og produkter, når du handler online på rossmann.dk, hvor du samtidig kan sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med den hårfarve, der passer til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Skulle du fortryde et eller flere produkter fra dit køb, har vi hos ROSSMANN altid gratis returnering. Dyk ned i vores online univers, og forelsk dig i en eller flere af de mange hårfarver vi har at byde på.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.