Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Solbeskyttelsesfaktor

   Ansigtsrens

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 20%
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20%
   30 .36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   34 .36 kr.
   42,95 kr.
   Spar 20%
   20 .76 kr.
   25,95 kr.
   Spar 20%
   19 .96 kr.
   24,95 kr.
   Spar 20%
   Jean&Len
   Fugtgivende rensegel
   150 ml (1 L = 250,40 kr.)
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20% Nyhed
   BULLDOG
   Sensitive vaskegel
   150 ml (1 L = 202,40 kr.)
   30 .36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   BULLDOG
   Original vaskegel
   150 ml (1 L = 202,40 kr.)
   30 .36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   BULLDOG
   Original ansigtspeeling
   125 ml (1 L = 274,88 kr.)
   34 .36 kr.
   42,95 kr.
   CeraVe
   Fugtgivende renselotion
   473 ml (1 L = 278,96 kr.)
   131 .95 kr.
   CeraVe
   Skummende rensegel
   473 ml (1 L = 278,96 kr.)
   131 .95 kr.
   23 .95 kr.
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   44 .95 kr.
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.

   Ansigtsrens skal være individuel, effektiv og plejende

   Ansigtet er hver dag udsat for udfordringer: Vind og vejr, tør luft, UV-stråling og snavs, som alle belaster ansigtshuden og tilstopper porerne. Intensiv, typespecifik ansigtspleje morgen og aften er altafgørende. Den begynder med en grundig rens, som fjerner makeuprester, overskydende talg og døde hudceller.

   Rens af ansigtet - hvilke produkter findes der?

   Ansigtspleje er en daglig rutine. Men hvad omfatter den? Hvordan kan ansigtet renses med sine individuelle udfordringer? Der findes mange forskellige typer plejeprodukter til at rense ansigtshuden:

   • Gel
   • Ansigts scrub
   • Ansigtstoner
   • Rensemælk
   • Skum

   Disse forskellige former for ansigtsrens kan understøttes af ansigtsrensebørster og dybderens, der kan betjenes manuelt eller elektrisk. Plejeprodukterne bør altid være harmonisk koordineret og supplere hinanden som en rutine. Resultatet af et omhyggeligt valg er ansigtspleje, der opfylder udfordringerne og kan bruges på lang sigt uden bivirkninger. Hos ROSSMANN finder du kendte mærker som NIVEA og Garnier.

   Rensning af ansigtet - det allervigtigste

   Det vigtigste kriterium for sammensætningen af en hudplejeserie er dit eget ansigt. Alle ønsker en klar hud, en frisk hud og er på jagt efter den glød, der skal til. Men de fleste kæmper med udfordringer, der er genetiske eller hormonelle. Derfor findes der renseprodukter til tør, fedtet-fedtet eller kombineret hud.

   Alder spiller også en rolle. Mens børns hud stadig er under udvikling, er teenageres hud udsat for urenheder på grund af de forandringer, der sker i puberteten. Urenheder kan også være et problem under graviditeten, og nogle kvinder får bumser i overgangsalderen. Allergier og følsomhed kan føre til følsom hud.

   Rens din hud med kvalitetsprodukter

   Ansigtsrenseprodukter bør bruges dagligt i lange perioder. Derfor bør man være opmærksom på sammensætningen. Tilsætningsstoffer som mikroplast og parabener kan forårsage varige skader. Ingredienserne bør være dermatologisk testede og egnet til din egen hudtype. Yderligere egenskaber man skal tænke på, er:

   • Korrekt pH-værdi
   • Ønskede effekt
   • Rensende effekt

   Nærende stoffer er især vigtige for tør hud. Et afbalanceret forhold bør også være til stede i plejeprodukter til andre hudtyper. Generelt er en skånsom rensning at foretrække. Hvis rensningen angriber hudens naturlige syrekappe, fører det ofte til uønskede modreaktioner: På den ene side tørrer huden ud og har tendens til at blive inficeret, på den anden side øges talgproduktionen og fører til tilstoppede porer.

   Ansigtsrensning - rensning af porerne

   Ansigtet bør vaskes grundigt morgen og aften. Dette fjerner eventuelle rester af natcreme eller makeup og forbereder huden på dagen eller natten. NIVEA Derma Skin Clear Wash Gel er en forfriskende rensegel, mens ISANA Pure tilbyder en lækker og blød renseskum til følsom hud.

   Fast ansigtsrens og ph-neutral ansigtsrens

   Hos ROSSMANN finder du et bredt udvalg af rense- og plejeprodukter til ansigtet. Traditionelle virksomheder som Garnier overbeviser med innovative løsninger som micellar facial toner, Weleda og lavera tilbyder gennemtestet naturkosmetik, som suppleres af nye produkter som fx den faste ansigtsplejesæbe fra puremetics i syv varianter. PH-Neutral er den sæbefri vaskegel til følsom hud fra Salthouse.

   Køb ansigtsrens hos rossmann

   Sid i ro og mag og sammensæt din plejerutine inklusiv ansigtsrenseprodukter her på rossmann.dk. Vi er der for dig online døgnet rundt og tilbyder plejeprodukter til enhver hudtype. Du sparer tid og kan læne dig tilbage og slappe af. Pakken bliver selvfølgelig leveret direkte hjem til dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.