Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Rengøringsprodukter

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   51 .95 kr.
   Swiffer
   Støvmagnetklude
   20 stk. (10 stk. = 46,98 kr.)
   93 .95 kr.
   Nyhed
   60 .95 kr.
   15 .95 kr.
   28 .95 kr.
   domol
   Hurtig afkalkning
   30 g (1 kg = 165,00 kr.)
   4 .95 kr.
   13 .95 kr.
   30 .95 kr.
   27 .95 kr.
   13 .95 kr.
   domol
   Anti-kalk-tabletter
   900 g (1 kg = 34,39 kr.)
   30 .95 kr.
   18 .95 kr.
   domol
   eco WC-rens
   750 ml (1 L = 18,60 kr.)
   13 .95 kr.
   domol
   Skurecreme citron
   750 ml (1 L = 11,93 kr.)
   8 .95 kr.
   domol
   Toilet Power-tabletter
   16 stk. (10 stk. = 10,59 kr.)
   16 .95 kr.

   Udforsk vores store udvalg af rengøringsartikler

   Når det kommer til rengøringsartikler, så findes der et hav af forskellige produkter til forskellige formål, om end det er stuen, køkkenet eller badeværelset, der står for skud. Hos ROSSMANN har vi nemlig sørget for et stort udvalg af forskellige rengøringsartikler, som du kan bruge i hjemmets mange rum. Vi har derfor rengøringsprodukter til gode priser fra mange forskellige mærker, herunder vores eget mærke domol. Du finder blandt andet et stort udvalg af badeværelsesrengøring, køkkenrengøring, møbelpleje og meget mere, hvorfor vi er sikre på, at du nok skal finde det, du leder efter, hos os. Gå på opdagelse her på siden, og find de rengøringsartikler, som du mangler hjemme hos dig.

   Rengøringsmidler til hjemmebrug 

   Det er ikke altid, at den huslige rengøring er lige spændende at komme i gang med – men vi kan vist alle skrive under på, at et rent hjem er godt for mange ting. For det er selvfølgelig vigtigt for vores velbefindende, at vi jævnligt får fjernet bakterier og snavs i hjemme. Derudover kan et rent hjem også have en yderst positiv effekt på sindet, da det kan give mere overskud i hverdagen og gøre hjemmet til et rart sted at være. Om du foretrækker at tage rengøringen på én gang, eller hellere vil tage det i mindre bidder, er helt op til dig, og hvad du finder mest behageligt. Nogle deler det op, så de støvsuger den ene dag og rengører overflader med universalrengøring og mikrofiberkluden som følgesvend den anden dag. Og andre foretrækker at gøre rent på en helt anden måde. Det vigtigste er bare, at du har en rengøringsrutine, som passer til dig og dit hjem, og som giver dig energi fremfor at tære på den.

   Køb billige rengøringsartikler online hos ROSSMANN 

   Hos ROSSMANN har vi samlet et stort udvalg af rengøringsprodukter. Der er derfor ikke andet for end blot at gå på opdagelse i vores store sortimentet for at finde rengøringsartikler, som skal klare rengøringen hjemme hos dig. Du kan med fordel også se nærmere på vores store sortiment af rengøringsredskaber, som er de perfekte ledsagere til dine rengøringsprodukter. Husk dog altid at orientere dig i brugsanvisningen, når du anvender rengøringsartikler.

   Leder du efter mere inspiration til hverdagen, er du selvfølgelig også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.