Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Øjenbryn

   338 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 20%
   7.96 kr.
   9,95 kr.
   Spar 20%
   23.16 kr.
   28,95 kr.
   Spar 20%
   225.56 kr.
   281,95 kr.
   Spar 20%
   12.76 kr.
   15,95 kr.
   84.95 kr.
   essence
   Brow lifting gel set
   12 g (1 kg = 3.162,50 kr.)
   37.95 kr.
   Nyhed
   ARDELL
   Brow Glue
   10 g (1 kg = 9.395,00 kr.)
   93.95 kr.

   Makeup og farve til dine øjenbryn

   Om end du er til store, fyldige øjenbryn eller ej, så har vi hos ROSSMANN et stort udvalg af forskellige øjenbrynsprodukter til dit behov. Øjenbryn har den unikke evne at kunne fremhæve dine øjne og dit ansigt på smukkeste vis – og derfor finder du også mange forskellige produkter, som du kan style og pleje dine øjenbryn med. Udforsk vores online univers, og find det brynprodukt, som passer til dig.

   Makeup til dine øjenbryn 

   Ønsker du lidt ekstra form og farve til dine bryn? Så kan øjenbrynsmakeup meget vel være dét, som du leder efter. Vi har et stort udvalg af brynblyanter i forskellige størrelser, som enten skal spidses, eller som kan skrues op og ned. Vi har også både brynpudder og pomade – her kan det dog være en fordel at bruger en skråpensel, når du påfører produktet på dine bryn. Og har du lange brynhår, kan det være en god idé at afslutte dit makeup-look med en browgel eller øjenbrynsmascara i transparent eller farve, da du på denne måde kan holde dine bryn på plads.

   Få smukke bryn med øjenbrynsfarve 

   Søger du en mere permanent farve til dine bryn, så kan du nemt farve dine bryn derhjemme. For med øjenbrynsfarve har du mulighed for at vågne op med perfekte øjenbryn i ca. 40 dage, inden de skal farves på ny. Vi har mange farvenuancer, men anbefaler som udgangspunkt, at du vælger en farve, som matcher din naturlige hårfarve, såfremt du ønsker et naturligt look. Derudover bør du altid følge de instrukser, der fremgår i produktets brugsanvisning, når du skal farve dine øjenbryn.

   Hvilken farve skal jeg vælge til mine bryn? 

   Er du i tvivl omkring valg af farvenuance til dine bryn, er kolde undertoner altid det sikre valg. For kolde undertoner passer nemlig til de fleste – især hvis du blond. Og ellers er en farvenuance, der matcher din hårfarve, også en rigtig god idé. Hvis det er første gang, du farver eller skal optegne dine bryn, er det en rigtig god idé at gå efter en farve, der er en halv tone lysere end dine naturlige bryn. Jo mørkere farve du vælger, jo mere markante og definerede bryn, får du nemlig også.

   Køb farve og makeup til øjenbryn hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af øjenbrynsprodukter, og vi har helt sikkert også et produkt, som passer til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores mange forskellige produkter, der passer til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.