Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Opvaskemiddel

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   38 .95 kr.
   Nyhed
   84 .95 kr.
   26 .95 kr.
   domol
   eco opvasketabletter
   30 stk. (10 stk. = 10,65 kr.)
   31 .95 kr.
   Nyhed
   Somat
   Gold opvasketabs
   50 stk. (10 stk. = 16,99 kr.)
   84 .95 kr.
   28 .95 kr.
   domol
   maskinrens
   60 g (1 kg = 199,17 kr.)
   11 .95 kr.
   93 .95 kr.
   12 .95 kr.
   9 .95 kr.
   Finish
   Special salt
   1,2 kg (1 kg = 11,63 kr.)
   13 .95 kr.
   flink & sauber
   Grydesvamp
   6 stk. (1 stk. = 1,33 kr.)
   7 .95 kr.
   15 .95 kr.
   Nyhed
   16 .95 kr.

   Klar opvasken effektivt med den rigtige opvaskemiddel

   For langt de fleste er det at tage en opvask et nødvendigt onde. Dog kan et godt opvaskemiddel være en god start. En ren opvask og opvaskemiddel går nemlig hånd i hånd, da det hjælper til at fjerne snavs fra glas, tallerkener, bestik og meget mere. Varmt vand alene er nemlig ikke nok. Det betyder dog ikke, at en stor mængde af sæbe altid er ensbetydende med en renere opvask. Du kan altså i de fleste tilfælde nøjes med bare en smule opvaskemiddel. Er du i tvivl, kan du altid se efter producentens anbefaling, da sæbernes drøjhed kan variere fra produkt til produkt. Hvis du står overfor særligt genstridigt snavs, kan det være nødvendigt at sætte opvasken i blød i varmt sæbevand. Herefter vasker du af som vanligt.

   Find det rette opvaskemiddel til dit køkken 

   Som med så mange andre former for sæber og rengøringsmidler findes også opvaskemiddel i mange forskellige udgaver. Nogle foretrækker, at deres opvaskemiddel er tilsat en frisk duft og andre sværger til den parfumefri udgave. Hvis du har sensitiv hud, bør du overveje at bruge opvaskehandsker eller et mere skånsomt opvaskemiddel. Derudover kan der være forskel på, hvor meget opvaskemidlet skummer. Med andre ord skal du altså vælge det opvaskemiddel, der er det rette for dig, og som efterlader dit service intet mindre end skinnende rent. Du kan desuden også finde opvaskemiddel fra ROSSMANNs eget mærke domol.

   Køb opvaskemiddel online hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort og varieret udvalg af opvaskemiddel. Det eneste du skal er derfor blot at dykke ned i sortimentet og finde det rette opvaskemiddel til dit køkken. Med de rette hjælpemidler bliver det en smule sjovere at tage opvasken. Når du skal komme opvasken til livs, får du utvivlsomt også brug for nogle gode opvaskebørster og skuresvampe til at skrubbe med. Klarer du det meste af din opvask i en opvaskemaskine, får du formentlig brug for løbende at fylde den op med afspændingsmiddel og salt.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.