Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Ansigtspleje

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 20%
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20%
   165 .56 kr.
   206,95 kr.
   Spar 20%
   225 .56 kr.
   281,95 kr.
   Spar 20%
   30 .36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20%
   30 .36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   45 .56 kr.
   56,95 kr.
   Spar 20%
   135 .16 kr.
   168,95 kr.
   Spar 20%
   149 .56 kr.
   186,95 kr.
   Spar 20%
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20%
   225 .56 kr.
   281,95 kr.
   37 .95 kr.
   Garnier Bio
   Glow fugtighedscreme
   50 ml (1 L = 1.499,00 kr.)
   74 .95 kr.
   Neutrogena
   Hydro Boost Aqua Creme
   50 ml (1 L = 1.879,00 kr.)
   93 .95 kr.
   46 .95 kr.
   27 .95 kr.
   41 .95 kr.

   Ansigtspleje i forhold til hudtype og krav

   Et velplejet udseende har mange fordele: Det forstærker effekten af din egen personlighed, øger din selvtillid og øger velværefaktoren. Ansigtsplejeprodukter hjælper dig med at rense og beskytte din hud, til anti-aging eller til andre specifikke udfordringer. Hos ROSSMANN finder du et bredt udvalg af afprøvede og testede produkter som fx ansigtsmasker fra ISANA, dagcreme fra NIVEA og lavera eller dybdevirkende natcreme fra L'Oréal Paris.

   Hudpleje til ansigtet: alt fra Alterra til Neutrogena

   En smuk og strålende hud, der er smidig og elastisk, er noget de fleste af os ønsker. Der kan være mange udfordringer til den perfekte teint, hvilket kan skyldes hudproblemer - og der er mange årsager til disse fremkommer, de kan nemlig være genetiske, hormonelle eller miljømæssige.

   Hudplejeprodukter til ansigtet bruges dagligt. Derfor er det vigtigt at justere hudplejerutinen individuelt. Rensning og pleje udføres morgen og aften. En gang om ugen kan der tilføjes en maske. Arganolie, planteekstrakter, hyaluronsyre, lipider og vitaminer forbedrer hudens udseende. Plejen bør orienteres efter hudens egne behov. Når det drejer sig om ingredienser, er bæredygtighed i virkning vigtig.

   Først og fremmest kan du blot orientere dig om grundtyperne:

   • tør hud
   • fedtet hud
   • følsom hud
   • moden hud

   Pleje til tør hud: næringsrige og intensive produkter

   Tør hud har en tendens til at være ubehageligt stram, der kan opstå mikroridser som kan blive smertefuldt betændt. En omhyggelig pleje med dybdevirkende lipider og masser af fugt er afgørende. Som det første er det en god ide at anskaffe en beskyttende dagcreme. Påfør den straks efter rensning af huden. Især natcremen skal indeholde mange næringsstoffer, så din hud kan restituere godt. Effektive er naturbaserede produkter som fx plejeserien fra Weleda, der stimulerer hudens rekreation, dens stofskifte og blodcirkulation.

   Pleje af fedtet hud: balance og tålmodighed

   Med fedtet hud er det vigtigste balance. Talgproduktionen skal bekæmpes langsomt. Derfor bør du også undgå skrappe renseprodukter: Huden bliver unødigt irriteret og balancen forstyrres yderligere. Hvis porerne bliver tilstoppede, kommer urenheder frem. Den matterende creme til uren hud fra sebamed, blidt indmasseret ansigtsolie fra NANOIL eller BB Cream fra Garnier SkinActive er alle produkter der er gode til den fedtede hud på lang sigt.

   Pleje af følsom hud: less is more!

   Oplever du hurtige irritationer, rødme eller endda en smertefuld reaktion? Som en følsom hudtype er sammensætningen af dine plejeprodukter særlig vigtig for dig, især da du bør begrænse mængden af forskellige produkter. Jo færre produkter du bruger, jo bedre - dog er det vigtigt at kvaliteten er høj og at parfume og andre unødvendige ingredienser ikke findes i produkterne du bruger. Du finder mild og beskyttende ansigtspleje hos ISANA Pure, Neutrogena, og Nø cosmetics.

   Moden hud: sofistikeret pleje

   Som årene går, degenererer huden. Den bliver tyndere, virker blegere og der dannes rynker. Dette skyldes et fald i kroppens produktion af kollagen og hyaluronsyre. Som følge heraf bliver stofskifteprocesserne langsommere, huden mangler fugt og bindevævet svækkes. Klare konturer bliver slørede. For at tage forholdsregler i tide bør du bevidst indarbejde anti-aging i din daglige rutine. Dette omfatter en passende øjencreme og læbepleje. Hudens aldring begynder allerede fra 25-årsalderen. Med omhyggelig pleje kan du effektivt forebygge de første rynker.

   Individuelle ansigtsplejeprodukter til individuelle behov

   Et omhyggeligt valg af hudplejeprodukter og koordinering med make-up, læbestift og øjenskygge vil støtte dine bestræbelser på at opnå en frisk teint. Ud over renseprodukter bør din rutine omfatte en dagcreme og en natcreme. Øjencreme og læbepleje fuldender dit individuelle hudplejesortiment og opfylder konsekvent din huds behov. Du kan således finde ansigtsolie eller ansigtscreme til fedtet hud, vælge en særlig pleje til uren eller fedtet kombineret hud eller vælge veganske ansigtsplejeprodukter som dem, der tilbydes af Alterra Naturkosmetik.

   Køb ansigtspleje på rossmann.dk

   Specialudviklede produktlinjer til specifikke hudtyper, olier og cremer af høj kvalitet, suppleret med øjencreme og læbepleje finder du hos ROSSMANN. Du kan vælge præcis det, du ønsker. ROSSMANN har gennemprøvede og kendte mærker som Hormocenta eller Garnier i sit sortiment samt Weleda, lavera og Alterra som favoritter inden for naturkosmetik. Vælg i ro og mag hjemme i sofaen og bestil dine drømmeprodukter direkte fra ROSSMANN!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.