Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Legetøj

   170 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Babydream
   Badedyr
   4 stk. (1 stk. = 9,49 kr.)
   37.95 kr.
   56.95 kr.

   Legetøj til gode priser

   Det er ingen hemmelighed, at det er både skønt, sjovt og sundt at lege, og her kan legetøj bruges til at skabe gode rammer og udvikling af lege hos børn. Hos ROSSMANN har vi billigt legetøj til både babyer og mindre børn, hvor du b.la. finder nusseklude, bløde rangler, badedyr, bideringe, bamser og legetøj af træ. Alt sammen i god kvalitet og til en pris, der er til at betale. Vores legetøj er nøje udvalgt og kan med fordel stimulere dit barns sanser med både dets sjove struktur, forskellige farver og interessante lyde. På rossmann.dk er du sikker på at finde legetøj, der kan udfordre dit barn på en sjov og lærerig måde, og som kan sprede meget glæde i hjemmet hos både børn og voksne.


   Sjov og lærerig udvikling med legetøj 

   I dag findes der meget legetøj til både baby og barn i rigtig mange udgaver, så det kan være svært at finde hoved og hale i det. Vi hos ROSSMANN har fokus på lærende og sanseligt legetøj til babyer og mindre børn for netop at gøre udvikling sjovt for dit barn gennem leg. Vi lægger vægt på kvalitet, legeværdi og et godt design, hvorfor du b.la. finder produkter fra vores eget mærke Babydream, MAM og Tinti i vores udvalg af legetøj. Når det kommer til legetøj, handler det nemlig om meget mere end bare tidsfordriv, og hos os vil du altid finde børnelegetøj, der er både sjovt og lærerigt for dit barn.


   Gå glad i bad med badelegetøj 

   Med badedyr og andre badeoverraskelser kan du gøre badeturen til en leg for dig og dit barn. Det er nemlig ikke altid let at få de små i bad, men med badelegetøj kan du gøre badet både sjovt, lærerigt og udviklende for dit barn. Imens dit barn aktiveres og underholdes af de små figurer og legesager, kan du fokusere på at vaske og bade dit barn – og pludselig bliver den daglige eller ugentlige badning en ren fornøjelse og noget, der forbindes med noget hyggeligt og sjovt I kan have sammen.


   Køb legetøj online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt særligt overblik over alle produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med nyt legetøj til dit barn. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Skulle du fortryde et eller flere produkter fra dit køb, har vi hos ROSSMANN altid gratis returnering. Dyk ned i vores udvalg af legetøj, og sæt gang i legen allerede i dag.


   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.