Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Primer og fixingspray

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   51 .95 kr.
   essence
   all about matt! oil control paper
   50 stk. (10 stk. = 3,79 kr.)
   18 .95 kr.
   essence
   PORELEESS PARTNER PRIMER
   30 ml (1 L = 1.198,33 kr.)
   35 .95 kr.
   46 .95 kr.
   Nyhed
   essence
   jelly GRIP HYDRATING PRIMER
   29 ml (1 L = 1.308,62 kr.)
   37 .95 kr.
   46 .95 kr.
   RIVAL loves me
   Setting Spray
   50 ml (1 L = 479,00 kr.)
   23 .95 kr.
   Alterra NATURKOSMETIK
   Glow Primer
   30 ml (1 L = 1.265,00 kr.)
   37 .95 kr.
   65 .95 kr.
   RIVAL DE LOOP
   Primer & Fixing Spray
   50 ml (1 L = 579,00 kr.)
   28 .95 kr.
   Nyhed
   46 .95 kr.
   65 .95 kr.
   Catrice
   Corrector Anti-rødmen Primer
   30 ml (1 L = 1.565,00 kr.)
   46 .95 kr.

   Et stort udvalg af primer 

   Her på siden finder du et stort udvalg af primer, der er perfekt som det første step, når du skal lægge makeup. Vi har primer fra mærker som Max Factor, essence, Maybelline, vores eget mærke Alterra Naturkosmetik og mange flere. Vi har både primer til fedtet hud, primer til fine linjer, primer der kan lægges under øjenskygge og ikke mindst primer i forskellige farver. Gå derfor på opdagelse her på siden, og find den primer, som passer til dig og dine behov.


   Hvordan skal en primer bruges? 

   En primer har til formål at give din hud et flot, ensartet look samt skjule porrer, rødme og fine linjer, så dit makeup-look ligger pænere og holder længere. Bruger du ikke makeup, kan du sagtens stadig bruge en primer, da den her vil give din hud en mere forfinet struktur.

   Når du skal påføre din primer, kan du både bruge en makeuppensel, svamp eller dine fingre til at fordele produktet med. Foretrækker du at fordele din primer med en makeuppensel, kan det være nemmest at anvende en concealer- eller foundationpensel til formålet. Når produktet er påført, er det en god idé at lade den tørre i 1-2 minutter, inden du påfører din foundation, pudder eller øjenskygge.


   Find den rette fixing spray 

   De fleste af os kender til, at makeuppen lige så stille forsvinder i løbet af nogle timer. En fixing spray – eller setting spray – kan meget vel være din redning, hvis du ønsker, at makeuppen skal holde lidt længere. Det er nemlig et produkt, der er med til at sætte makeuppen på plads, og samtidig sørge for, at holdbarheden på dit makeup-look forbedres. Hos ROSSMANN har vi både fixing spray og setting powder fra mærker som essence, Max Factor og mange flere, og vi har helt sikkert også en fixing spray, som passer til dig.


   Hvordan bruger man en fixing spray? 

   Du kan bruge en fixing spray både før, og efter du har lagt din makeup. På denne måde vil du nemlig opnå en optimal holdbarhed på dit makeup-look. Derudover kan du også bruge en fixing spray til din øjenskygge, hvor du blot sprayer produktet på en øjenskyggepensel, inden du dypper penslen i øjenskyggen. På denne måde vil du få en mere fast, pigmenteret og holdbar øjenskygge, som heller ikke drysser ned under øjnene.


   Køb fixing spray og primer hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af både primer og fixing sprays, og vi har helt sikkert også et produkt, som passer perfekt til din makeuprutine. Når du handler på vores hjemmeside, kan du nemt følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores produkter til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.