Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Bæredygtighed hos ROSSMANN

   Bæredygtighed i hverdagen

   Bæredygtighed starter med små skridt. Det er ikke nødvendigt at vende op og ned på alting i hjemmet og udskifte alle produkter i husholdningen for at leve mere bæredygtigt i hverdagen. Vi vil gerne vise dig, hvilke produkter vi tilbyder for at gøre det nemmere for dig at indtænke bæredygtighed i hverdagen. Hos os finder du nemlig et bæredygtigt alternativ til stort set alle traditionelle produkter, og det er ikke nødvendigvis dyrere!

   Bæredygtighed har altid været en fast del af ROSSMANNs virksomhedskultur. I den dokumentarfilm, der blev produceret i forbindelse med det globale bæredygtigheds- og klimabeskyttelsesinitiativ ”50 Sustainability & Climate Leaders”, kan du få mere at vide om, hvordan dette praktiseres og realiseres.


   Et af vores yndlingsprodukter 

   De nye øko-bleer fra Babydream giver det vigtigste i livet – vores børn – maksimal komfort og beskyttelse.
   Samtidig lægger vi stor vægt på at beskytte miljøet. I snart 50 år har den bæredygtige tankegang været en fast del af ROSSMANNs virksomhedskultur. Babydream har derfor også udviklet øko-bleer.
   Vores øko-bleer er klimaneutrale og pakket i papiremballage, hvilket betyder, at der hvert år kan spares op til 1,2 kg plastik pr. barn i forhold til almindelige bleer.

   > Gå til produktet her

   Bæredygtige produkter

   Spar 20%
   30 .36 kr.
   37,95 kr.
   domol
   eco opvasketabletter
   30 stk. (10 stk. = 10,65 kr.)
   31 .95 kr.
   Spar 20%
   ISANA
   Mildt renseskum
   150 ml (1 L = 101,07 kr.)
   15 .16 kr.
   18,95 kr.
   16 .95 kr.
   11 .95 kr.
   18 .95 kr.

   Bæredygtighed i Rossmanns egne varemærker

   Mikroplastfrie produkter hos ROSSMANN

   Over 500 produkter uden mikroplast

   Hvis du ønsker at bruge mikroplastfri kosmetikprodukter af hensyn til miljøet, så gør vores ROSSMANN label "Rezeptur OHNE Mikroplastik" (på dansk: opskrift UDEN mikroplast) det nemt og hurtigt at se, hvilke peelinger, shampooer eller shower gels fra ROSSMANN der ikke indeholder mikroplast. Du kan i dag få over 500 produkter, som er produceret uden mikroplast.

   > Find produkter uden mikroplast her

   Over 2,2 millioner kg ny plastik sparet

   Over 2,2 mio. kg ny plast sparet

   Mange af vores produkter har allerede en emballage, som er fremstillet af 100 procent genbrugsplast (genanvendt materiale). Det betyder, at vi med ROSSMANNs egne mærker sparer 2.200.000 kg ny plast årligt.

   Bæredygtige produktalternativer

   Masser af bæredygtige produktalternativer

   Vil du gøre din hverdag lidt mere bæredygtig? Så prøv vores bæredygtige produktalternativer. Hos ROSSMANN tilbyder vi bæredygtige alternativer til mange konventionelle produkter: Det kan være en fast shampoo fra Alterra, vaskbare make-up-fjernere fra ISANA, menstruationskopper fra facelle eller refill-pakker til vores sæber. Prøv det af!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.