Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0

Bæredygtighed i hverdagen

Bæredygtighed starter med små skridt. Det er ikke nødvendigt at vende op og ned på alting i hjemmet og udskifte alle produkter i husholdningen for at leve mere bæredygtigt i hverdagen. Vi vil gerne vise dig, hvilke produkter vi tilbyder for at gøre det nemmere for dig at indtænke bæredygtighed i hverdagen. Hos os finder du nemlig et bæredygtigt alternativ til stort set alle traditionelle produkter, og det er ikke nødvendigvis dyrere!

Bæredygtighed har altid været en fast del af ROSSMANNs virksomhedskultur. I den dokumentarfilm, der blev produceret i forbindelse med det globale bæredygtigheds- og klimabeskyttelsesinitiativ ”50 Sustainability & Climate Leaders”, kan du få mere at vide om, hvordan dette praktiseres og realiseres.


Et af vores yndlingsprodukter 

De nye øko-bleer fra Babydream giver det vigtigste i livet – vores børn – maksimal komfort og beskyttelse.
Samtidig lægger vi stor vægt på at beskytte miljøet. I snart 50 år har den bæredygtige tankegang været en fast del af ROSSMANNs virksomhedskultur. Babydream har derfor også udviklet øko-bleer.
Vores øko-bleer er klimaneutrale og pakket i papiremballage, hvilket betyder, at der hvert år kan spares op til 1,2 kg plastik pr. barn i forhold til almindelige bleer.

> Gå til produktet her

Bæredygtige produkter

domol
eco opvasketabletter
1 kg = 55,32 kr. , 577,5 g
31 .95 kr.
 
ISANA
Mildt renseskum
1 l = 126,33 kr. , 150 ml
18 .95 kr.
 
eco Freude
Toiletrens Citrus Lilac
1 l = 23,93 kr. , 750 ml
17 .95 kr.
 
domol
eco badeværelsesrens
1 l = 18,60 kr. , 750 ml
13 .95 kr.
 
18 .95 kr.
 

Bæredygtighed i Rossmanns egne varemærker

Bæredygtighe

Over 500 produkter uden mikroplast

Hvis du ønsker at bruge mikroplastfri kosmetikprodukter af hensyn til miljøet, så gør vores ROSSMANN label "Rezeptur OHNE Mikroplastik" (på dansk: opskrift UDEN mikroplast) det nemt og hurtigt at se, hvilke peelinger, shampooer eller shower gels fra ROSSMANN der ikke indeholder mikroplast. Du kan i dag få over 500 produkter, som er produceret uden mikroplast.

> Find produkter uden mikroplast her

Over 2,2 millioner kg ny plastik sparet

Over 2,2 mio. kg ny plast sparet

Mange af vores produkter har allerede en emballage, som er fremstillet af 100 procent genbrugsplast (genanvendt materiale). Det betyder, at vi med ROSSMANNs egne mærker sparer 2.200.000 kg ny plast årligt.

C02-neutrale produkter

Masser af klimaneutrale produkter

En af tidens største globale udfordringer er klimaforandringerne. Vi tager ansvar og yder et konkret bidrag til klimabeskyttelsen: I samarbejde med ClimatePartner har vi beregnet udledningerne af relevante drivhusgasser for alle vores Alterra-naturkosmetikprodukter samt Babydream Vådservietter og som det første truffet foranstaltninger med henblik på at forebygge og nedbringe udledningerne.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.