Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Kosttilskud

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   51 .95 kr.
   Nyhed
   72 .95 kr.
   23 .95 kr.
   62 .95 kr.
   39 .95 kr.

   Et stort udvalg af kosttilskud 

   Her på siden kan du finde – og blive klogere på - forskellige kosttilskud, der kan understøtte din sundhed og ikke mindst opfylde dine behov. I vores store sortiment finder du vitaminernes ABC til store og små, både som dråber, faste tabletter og piller, perler, brusetabletter, opløseligt pulver, med og uden smag. Derudover finder du også et stort udvalg af forskellige mineraler og fedtsyrer som zink, calcium, magnesium, jern, omega-3 og kollagen. Udforsk derfor vores online univers og find kosttilskud til dig selv eller en, du holder af.

   Hvad er kosttilskud godt for?

   Et kosttilskud er et koncentreret produkt - ofte som pille eller pulverform - af enten vitaminer og mineraler, plantestoffer eller fedtsyrer. Fælles for alle kosttilskud er at de indeholder næringsstoffer, som bidrager positivt til kroppen. Vitaminer og mineraler hjælper for eksempel med at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar, som kan beskytte dig mod sygdom. Det er dog vigtigt at huske, at kosttilskud aldrig kan stå alene, da det fungerer som et supplement til en sund og varieret kost.

   Forskellige vitamintilskud 

   Vores helbred afhænger af, at der er en vis balance i kroppen. En del vitaminer kommer fra vores kost og er organiske, men får du ikke nok vitaminer gennem din kost, kan det være en god idé at tage vitamintilskud. B-vitamin og C-vitamin er vandopløselige vitaminer, som du har brug for at få tilført dagligt, da de kun i et begrænset omfang kan lagres i kroppen. Andre vitaminer som A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin og K-vitamin er derimod fedtopløselige, hvorfor disse kun bliver opløst i kroppen, hvis du spiser vitaminerne sammen med lidt fedt. Herefter ophober vitaminerne sig i organerne og lagres, så kroppen har noget at trække på senere. Synes du det er svært at holde styr på de forskellige kosttilskud, så kan du også finde multivitaminpiller, som typisk er en fornuftig kombination af både vitaminer og mineraler.

   Hvad er omega-3 fedtsyrer? 

   Omega-3 fedtsyrer er betegnelsen for en familie af flerumættede fedtsyrer, herunder alfa-linolensyre (ALA), eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA). Fede fisk og nogle planteolier (herunder soja-, raps- og valnøddeolie) er gode kilder til omega-3. ALA er vegetabilsk omega-3, og EPA og DHA er omega-3 fedtsyrer som findes i fede fisk og fiskeolie-produkter. Kroppen kan kun i små mængder omdanne ALA til EPA og DHA, hvorfor det er vigtigt ikke kun at indtage omega-3 fra vegetabilske kilder, men også at spise fede fisk regelmæssigt, for at få tilstrækkeligt med EPA og DHA fedtsyrer.

   Hvad er magnesium godt for? 

   Magnesium er et mineral, som bl.a. findes i vores jord og drikkevand. Magnesium har mange gode funktioner i kroppen og vi skal bruge store mængder magnesium i kosten eller som tilskud for at kunne fungere og have det godt. Får du derimod for meget magnesium, kan det være du får lidt ondt i maven, hvorfor det lige som alle andre kosttilskud er vigtigt, at du overholder den anbefalede dosis. Magnesium er godt for rigtig mange ting, da mineralet har betydning for hele nervesystemet, knoglerne, musklerne og kan bidrage til at mindske træthed og fornemmelsen af udmattelse. Dyrker du meget motion og sport, kan det derfor være en god idé at øge dit indtag af magnesium og andre mineraler. Er du i tvivl om dosering af magnesium og andre kosttilskud, bør du dog altid konsultere egen læge.

   Spis dit kosttilskud til et måltid

   Inden du tager dit kosttilskud, er det altid en god idé at læse beskrivelsen på produktets emballage. Her vil det nemlig også fremgå hvordan og hvornår du bør indtage dit kosttilskud for at få en optimal virkning. Dog er tommelfingerreglen, at du aldrig bør spise dit kosttilskud på tom mave. Spis det sammen med et måltid og skyl ned med et stort glas vand. Her er det en god idé at tage dit kosttilskud sammen med din aftensmad, da dette ofte er dagens største og mest fedtholdige måltid, hvorfor kroppen bedst kan optagede forskellige vitaminer, mineraler og fedtsyrer.

   Køb kosttilskud hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort sortiment af billige kosttilskud, om end du er på udkig efter vitaminer, mineraler, omega-3, kollagen eller noget helt andet. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores produkter til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.