Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Babymøbler og børnemøbler

   Babymøbler og børnemøbler

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 15%
   56 .06 kr.
   65,95 kr.

   Baby-og børnemøbler til børneværelset

   Et børneværelse kan indrettes på utallige måder, og noget, der skal indrettes mange gange i løbet af et barns liv, inden det flytter hjemmefra. Der kan være stor forskel på børns behov, som kan afhænge af mange ting eksempelvis deres alder og interesser. Venter du et barn, kan det være en god idé at finde møbler i babystørrelse. Hos ROSSMANN finder du både pusleunderlag og siddepude i søde farver og med motiver, der særligt henvender sig til børn.

   Pude til babystol

   En blød pude til en babystol vil sørge for, at dit barn kommer op i samme højde som resten af familien, når I sidder ved middagsbordet, samt at det sidder blødt og godt. Sidder dit barn komfortabelt i sin babystol, vil det nemlig gøre det både sjovere og rarere, for dit barn at sidde til bords og spise. Derudover er en siddepude nem at transportere og have med på farten.

   Pusle og komfort til baby

   Et lille barn har brug for masser af omsorg og pleje. I vores sortiment finder du derfor bløde pusleunderlag og puslemåtter, så dit barn altid vil ligge blødt og dejligt, når der skal skiftes ble. Vores produkter er i fine farver og med sjove dyr og figurer, så det altid er sjov og spændende for din baby, når det er pusletid. Vores pusleunderlag har et smart, vandafvisende mellemlag, som forhindrer væske i at fugte underlaget. Derudover er pusleunderlaget let at rulle sammen og have med på farten.

   Vælg det babymøbel, som passer til dit barn

   Har du for nylig fået barn, eller har du en lille på vej? Så kan det være, du er på udkig efter babymøbler til din baby. Alle vores produkter er i god kvalitet og uden giftige stoffer, da det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når din baby skal ligge eller sidde på vores produkter. Har du spørgsmål til vores babymøbler, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi meget gerne vil hjælpe dig med at finde de produkter, som passer til dit barns behov.

   Dyk ned i vores udvalg af babymøbler og børnemøbler 

   Når du handler online på rossmann.dk, får du et godt overblik over alle produkter i vores sortiment. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med nye baby- eller børnemøbler. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Skulle du fortryde et eller flere produkter fra dit køb, har vi hos ROSSMANN altid gratis returnering.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.