Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
Se hvem vi er her

Hvem er vi?

ROSSMANN er et tysk Drogeriemarkt, der blev grundlagt af Dirk Roßmann i 1972. Som Drogeriemarkt sælger ROSSMANN et stort udvalg af produkter inden for fx kosmetik, pleje, sundhed, husholdning, dyr og baby- og ernæringsprodukter til lave priser. Med andre ord finder du alle de produkter, du står og mangler i din hverdag hos ROSSMANN.

I dag er Dirk ROSMANN GmbH stadig et privatejet, internationalt familieforetagende med 56.300 medarbejdere og 4.244 butikker og dermed blevet én af Europas største butikskæder. En af nøglerne til den succesrige udvikling er virksomhedens egne varemærker. Allerede i 1997 lancerede Rossmann sine første egne mærker babydream (babyprodukter), sunozon (solpleje), facelle (hygiejneartikler) og Winston (dyrefoder). I dag omfatter Rossmanns sortiment hele 23 egne varemærker.

Ved kvalitetssammenligninger klarer Rossmanns egne mærker sig ofte bedre end de store mærkevareproducenters topprodukter – til en lavere pris.

Første butik i 1972

Dirk Rossmann åbnede sin første ROSSMANN butik i 1972. Butikken åbnede i hjertet af Hannover og var den første af sin slags i Tyskland på det tidspunkt.

Mere end 4.000 butikker i Europa

Virksomhedsgruppen ROSSMANN er med i alt 56.300 medarbejdere i Europa og i alt 4.244 filialer, deraf 2.233 i Tyskland, en af Europas største materialistkæder.

Stort udvalg af økologiske produkter

God kvalitet til en fornuftig pris – det har gennem mere end 20 år været grundtanken bag ROSSMANNs varemærker. Hos ROSSMANN finder du et godt udvalg af mærker inden for alt fra hud- og kropsplejeprodukter til fødevarer og husholdningsartikler. Sortimentet omfatter såvel certificeret økologiske fødevarer fra enerBiO som husholdningsartikler af mærket eco Freude uden mikroplast og med 100 % naturlige indholdsstoffer.

Mangfoldighed i arbejdslivet

Vi værdsætter det unikke ved det enkelte individ – ikke mindst i relation til vores medarbejdere. Hos ROSSMANN i Tyskland står mere end 33.000 medarbejdere hver dag sammen for at sikre, at forretningen kører. Vi beskæftiger mennesker fra 101 forskellige nationer i vores filialer, på vores lagre og på hovedkontoret. For os er mangfoldighed på arbejdspladsen ikke bare en selvfølge, det er en vigtig del af vores fællesskab og af grundlaget for vores succes.

Rossmann International

ROSSMANN har i alt syv selskaber i udlandet: i Albanien, Kosovo, Polen, Spanien, Tjekkiet, Tyrkiet og Ungarn.
Fordelt på de i alt 2.011 udenlandske filialer beskæftiger ROSSMANN mere end 22.300 mennesker.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.