Produktbeskrivelse og -detaljer
Hvad er nyt for naturligt lette pastasalater? Et alternativ til den asiatisk-inspirerede aftenret? Eller noget smagfuldt og sommerligt som grundlag for dit elskede pastagilde? Vores veganske og glutenfri fuldkorns risspirelli er præcis det – og meget mere. Med deres karakteristiske farve, naturlige kornet smag og vidunderlige tilberedningsstabilitet er de det ideelle valg for Allergiker ... og for alle, der gerne vil nyde Gluten mad.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Vi får også vores produkter jævnligt kontrolleret af uafhængige institutter - på den måde sikrer vi ensartet kvalitet.
- **naturligt vegansk og glutenfri
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-006
Oprindelsesland/hjemsted
EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Glutenfri pasta
Ingredienser
Brunt rismel*.
*fra kontrolleret økologisk landbrug
Kan indeholde spor af æg .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1546 kj / 365 kcal | |
fedt | 3,6 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,8 g | |
kulhydrater | 73,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,1 g | |
kostfibre | 3,4 g | |
protein | 8,5 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares køligt, tørt og beskyttet mod lys.
Tilberedning
Tilføj produktet til kogende saltet vand (pr. 100 g produkt: 1 l vand, 1 tsk salt) og kog under omrøring af og til, indtil den foretrukne al dente er nået. Dræn derefter og dræn godt af. Tilberedningstid: 5 til 6 minutter.