Produktbeskrivelse og -detaljer
Friskbagte rundstykker på ingen tid: Tilsæt vand, lad det svulme, form og sæt i ovnen! Lækre søde rundstykker – ingen hævetid, på cirka 40 minutter. I sædvanlig Bauckhof kvalitet, glutenfri og med havre og tørret frugt fra økologisk landbrug! Leder du efter den perfekte snack til på farten eller til morgenbordet? Så er vores Wunderbrødchen Müsli perfekt til dig - selvfølgelig lavet på havre og med sødmen fra sultanas og dadler. Lad dig inspirere af Wunderbrødchens Müsli !
Fødevarevirksomhed
Navn: Bauck GmbH
Adresse: Duhenweitz 4, D-29571 Rosche
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bageblanding til glutenfri rundstykker
Ingredienser
HAREfuldkornsflager* glutenfri, sultanas*, cornflakes* (majsgryn*, Emulgator: Solsikkelecithin*), hele risflager*, daddelstykker*, Solsikkefrø*, ristede HASSELNØDDEstykker*, malede psylliumskaller*, SESAM*, hørfrø*, gyldent hørfrø*, HAVERKLID* glutenfri, abrikosstykker*, sten salt, Rismel*, Solsikkeolie*
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Kan indeholde spor af SOJA, ANDRE NØDDER/NØDDER, SENP og LUPINER .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1601 kj / 381 kcal | |
fedt | 11,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,5 g | |
kulhydrater | 52,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 11,0 g | |
kostfibre | 12,0 g | |
protein | 11,0 g | |
salt | 1,0 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar på et køligt og tørt sted.
Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 220 °C over-/undervarme.
2. Bland kort rulleblandingen med vand i en skål. Lad dejen hæve i 5 minutter.
3. Del dejen i otte lige store stykker med fugtede hænder, rul dem til kugler og læg dem på en bageplade beklædt med Bagepapir . Flad dejstykkerne ud, så de bliver cirka 2 cm høje.
4. Sæt rullerne (uden hævetid) i den forvarmede ovn i middelhøjde.
5. Efter cirka 35 minutters bagning tages det ud af ovnen og køles helt af på en rist.