Produktbeskrivelse og -detaljer
Fisk er en værdifuld komponent i en afbalanceret Ernæring. Fisk indeholder protein af høj kvalitet, og havfisk indeholder også sporstoffet jod. Alle HiPP menuer med fisk giver babyer værdifulde omega-3 fedtsyrer - vigtige for hjerne- og nerveceller.
- uden tilsat salt
- med jod - vigtig for normal skjoldbruskkirtelfunktion og mental udvikling
- Alfa-linolensyre (en Omega 3 Fedtsyrer) - vigtig for udviklingen af hjerne- og nerveceller
- med fine stykker - til at lære at tygge
- uden Aromaer, uden konserveringsmidler** , uden farvestoffer**
**iflg. gældende lovgivning
Fødevarevirksomhed
Navn: HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG
Adresse: D-85273 PFAFFENHOFEN
www.hipp.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Lovbestemt varebetegnelse
Tagliatelle med Alaska-laksefilet i fløde-broccoli
Ingredienser
Vand, tagliatelle* kogt (DURU WHEAT) 25%, ALASKA POLLOCK 12%, gulerødder* 12%, broccoli* 5%, FLØDE* 3%, løg*, Rapsolie* 1,7%, HVEDEMEL*, stivelse*, Citronsaft* fra Citronsaftkoncentrat. Kan indeholde spor af æg .
*Økologisk produceret. 80 % af landbrugets Ingredienser kommer fra økologisk produktion.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | pr. 1 portion | ||
---|---|---|---|---|
220 g | ||||
energi | 294,0 kj / 70,0 kcal | 647,0 kj / 154,0 kcal | ||
fedt | 2,8 g | 6,2 g | ||
heraf | ||||
- mættede fedtsyrer | 0,8 g | 1,8 g | ||
- alfa-linolensyre | 0,13 g | 0,29 g | ||
kulhydrater | 7,6 g | 16,7 g | ||
heraf | ||||
- sukker | 0,9 g | 2,0 g | ||
protein | 3,2 g | 7,0 g | ||
salt | 0,1 g | 0,22 g | ||
NRV | NRV | |||
natrium | 0,04 g | 0,09 g | ||
jod | 16,0 µg | 23,0 % | 35,2 µg | 50,0 % |
Anvendelse og brug
Komplet måltid. Brug plastikskeer. Sørg for, at glasset er intakt før brug.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar den uopvarmede rest lukket i køleskabet, og brug den næste dag.
Tilberedning
Opvarm det åbne glas eller den ønskede del i vandbadet eller i mikrobølgeovnen, rør rundt, og kontroller temperaturen.
Advarsler og vigtige oplysninger
Advarsler
Sørg for at få en afbalanceret kost og at leve en sund livsstil.