Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Gør hver dag til Valentinsdag!

   Valentinsdag

   Kampagnen er nu ovre, og tilbuddene er ikke længere gyldige. Tjek vores nuværende tilbud ud på vores tilbudsside.

   Hvor kommer Valentinsdag egentlig fra?

   Onde tunger hævder, at "kærlighedens højtid" er en opfindelse af forretningsfolk for at øge salget af valentinsgaver. Et kig på historien viser, at det ikke er sandt: Skikken med valentinsdag går tilbage til Sankt Valentin, biskop af Terni (Italien), som viede par i det 3. århundrede e.Kr. på trods af et kejserligt forbud og gav dem blomster fra sin have. Ideen om Valentinsdag fik tidligt fodfæste i den angelsaksiske verden - og kom til Europa med amerikanske besættelsessoldater i begyndelsen af 1950'erne.

   Længe leve kærligheden - og det farverige udvalg af valentinsgaver!

   Valentinsdag-gaver gør "kærlighedens højtid" til en fest. Hos ROSSMANN finder du valentinsgaver til manden, valentinsgaver til kæresten - og valentinsgaver, du kan glæde dig selv med. Lad dig inspirere af vores forskellige kategorier så som dufte, kosmetik, hudpleje og gavesæt. Måske har du også lyst til at give dit kæledyr en gave? Det har længe været en tradition i USA, og Valentinsdag er "Happy Dogs Day" for millioner af hunde.

   Makeup: Valentinsgaver til din bedste veninde

   At dele kærligheden - ikke kun med din partner, men også med din bedste ven! Men hvilke Valentinsdag-gaver kan anbefales til en god ven?

   Tip: Makeup af høj kvalitet er også en trend i år, fx mascara. Mascara giver vipperne længde og volumen - for et forførende look. Der findes nu mascara-varianter, som endda er velegnede til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere takket være deres vandfaste konsistens. Og endda denne: Mascara i paradisisk klare farver, som - afhængigt af farven - udstråler en særlig duft, når den påføres.

   Køb den perfekte Valentinsdagsgave på rossmann.dk

   Ønsker du at overraske og glæde din elskede på Valentinsdag? Hos ROSSMANN kan du finde den perfekte gave, der vil sprede kærlighed og skabe uforglemmelige øjeblikke! Uanset om du leder efter romantiske parfumer, luksuriøse skincare-produkter eller personligt tilpassede gaver, har vi alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte Valentinsdag. Vores udvalg spænder bredt og inkluderer noget for enhver smag og stil. Besøg vores webshop på rossmann.dk og opdag vores fantastiske udvalg af gaver og overraskelser, som din partner vil elske.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.