Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Fars dag

   Husk at sige tak: Fars dags gaver, der kommer fra hjertet

   Fars dag er en mærkedag, hvor de heldigste af os kan fejre en vigtig faderfigur i vores liv. Uanset om vi er børn eller voksne - vores fædre, bedstefædre, stedfædre og bedstefædre er der til at hjælpe og rådgive os. Vi lærer meget af dem i løbet af vores liv, og uanset hvor gamle vi er, forbliver de vigtige omsorgspersoner!

   Kampagnen er nu ovre, og tilbuddene er ikke længere gyldige. Tjek vores nuværende tilbud ud på vores tilbudsside.

   Fars dag
   Fars dag

   At finde den rigtige fars dags gave er ikke så let

   Selvfølgelig er der ikke noget, der hedder "den" perfekte gave. Du kender din modtagers præferencer bedst og ved derfor, hvilken type gave der med størst sandsynlighed vil blive taget i betragtning, og hvilken der ikke gør. Giv din fars dags gave et personligt præg - for eksempel med en indgravering, et foto eller en personlig dedikation.

   Har du ingen idé endnu? Du finder masser af farsdagsgaver her på rossmann.dk

   Hvis du endnu ikke har fundet en passende gave til fars dag, hjælper vi dig gerne - de følgende tips og gaveidéer vil give dig inspiration. Det er ikke størrelsen eller prisen på gaven, der betyder noget. Det, der tæller, er den personlige gestus, og at du har tænkt på de mennesker, der er vigtige for dig. Selv små, materielle gaver kan gøre dine kære glade. Her er vores forslag til gaver:

   Pleje og duft: en velduftende gave til fars dag 

   Du ved sikkert bedst, hvilken duft eller aftershave der er modtagerens favorit. Så hvad med en ny flaske parfume som en lille tak på fars dag? Ansigts- og kropsplejeprodukter er også velegnede som fars dags gave og giver modtageren en lille afslappende wellness-pause i den ofte travle hverdag.

   Gavesæt til mænd på fars dag

   Hvis du ikke kan beslutte dig for en gave, kan gaverne også fint kombineres med hinanden - for eksempel i form af et gavesæt. Til rejsen, derhjemme eller på farten: Vores praktiske duft-, pleje- eller hygiejnesæt med praktiske prøvestørrelser er en god overraskelse, som også ser godt ud.

   Fars dags gave i sidste øjeblik

   Hjemmelavede gaver er hurtige at lave og falder altid i god jord på grund af deres personlige præg. Andre hurtige løsninger til gaveidéer er hjemmelavede kort eller gavekort med personlige ord eller en invitation til en aften i biografen, en grillaften i haven eller en gåtur i parken med en lækker is.

   Gaveidéer til fars dag: alt det vigtige opsummeret

   Fars dag handler selvfølgelig ikke om gaver, men snarere om at sige "tak" til de mænd, der står vores hjerter nær, for alt det, de gør i vores liv. Den bedste gave, du kan give dine kære, er at bruge tid sammen med dem - for det bliver ofte forsømt i hverdagen. Vil du også gerne give dine kære en lille forkælelse og vise dem, at du tænker på dem med en lille gave? Så vil vores gavefinder helt sikkert hjælpe dig! Vi har også sammenfattet de vigtigste ting om fars dag og gaveidéer i sidste øjeblik i en kort oversigt:

   Hvad kan jeg give i fars dags gave?

   I princippet kan du give hvad som helst til fars dag, som vil gøre modtageren glad. Personlige gaver eller fælles oplevelser er normalt særligt populære. Men en yndlingsduft eller en særlig aftershave er også små gaver, som falder i god jord hos mænd.

   Hvilke fars dags gaver kan jeg lave i sidste øjeblik?

   Du kan også tænke i personlige oplevelser med kort varsel. Måske kan du lave et gavekort til et fælles teaterbesøg eller en lækker morgenmad? Du kan også hurtigt skaffe en flaske vin, modtagerens yndlingschokolade eller andre søde sager og snacks.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.