Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Black ROSSMANN Week 2023

   BLACK ROSSMANN WEEK

   Black ROSSMANN Week er nu ovre, og tilbuddene er ikke længere gældende. Hop over på vores tilbudsside, for at tjekke vores aktuelle tilbud ud.

   Hvad er Black ROSSMANN Week?

   Fantastiske tilbud, masser af rabatter og de bedste muligheder for at spare penge: Det er, hvad den såkaldte Black Week står for. ROSSMANN fejrer Black ROSSMANN Week fra 20.11.-26.11.2023, hvor du kan shoppe efter de bedste tilbud!

   Den amerikanske succeshistorie Black Friday

   Black Week - nærmere bestemt Black Friday - kommer oprindeligt fra USA, hvor den amerikanske shoppinghøjtid hvert år finder sted dagen efter Thanksgiving, dvs. den fjerde fredag i november. Så amerikanerne starter deres shoppingweekend med en lækker Thanksgiving-kalkun. Utallige gode tilbud venter shoppingentusiaster - dette er starten på julehandlen i USA. Også i Danmark har denne dag med rabatter og tilbud længe været etableret. Hvert år fokuserer detailhandlerne på rabatter og tilbud og lader kunderne spare stort - ligesom den amerikanske model. ROSSMANN er også en af de forhandlere, der giver deres kunder de bedste tilbud - i en hel uge under Black ROSSMANN Week!

   Hvad er fordelene ved Black ROSSMANN Week?

   Køb julegaverne eller forkæl dig selv: Black ROSSMANN Week er den bedste mulighed for at gøre det. Alle kan finde det, de leder efter i vores brede sortiment og tilbudsrække. Du kan gøre brug af de gode tilbud i løbet af ugen og spare penge. Du kan også deltage i vores Black Week konkurrence og med lidt held vinde en limited edition-præmie!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.