Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Tandpasta

   193 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   prokudent med
   Tandpasta
   125 ml (1 L = 55,60 kr.)
   6.95 kr.
   LACALUT
   aktiv medicinsk tandpasta
   100 ml (1 L = 319,50 kr.)
   31.95 kr.
   65.95 kr.
   13.95 kr.
   Nyhed
   12.95 kr.
   8.95 kr.
   6.95 kr.
   Nyhed
   12.95 kr.
   GUM®
   ActiVital®-tandpasta
   75 ml (1 L = 506,00 kr.)
   37.95 kr.
   77.95 kr.
   65.95 kr.
   Nyhed
   18.95 kr.
   83.95 kr.
   16.95 kr.

   Se vores store udvalg af tandpasta  

   Her på siden finder du et stort udvalg af tandpasta fra mange forskellige mærker, i god kvalitet og til en god pris. Du finder både børnetandpasta, tandpasta til større børn og voksne, tandpasta med blegende effekt og mange andre varianter. Tandpasta er et vigtigt element i en god mundhygiejne, da det i samspil med en god tandbørste fjerner bakterier og plak samtidigt med, at det beskytter tænderne mod karies og tandkødsproblemer. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige type tandpasta og børste regelmæssigt for at opretholde en god mundhygiejne og holde Karius og Baktus for døren. Gå på opdagelse her på siden, og find den tandpasta, som opfylder dine behov.

   Find tandpasta til en god og sund mundhygiejne 

   Tandbørste og tandpasta går hånd i hånd, og det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at en god tandbørste og tandpasta er vigtige for at opretholde en god mundhygiejne og undgå huller i tænderne. Det anbefales derfor, at du børster dine tænder med tandpasta med fluor to gange dagligt i 2 minutter per gang for at opretholde en sund mundhygiejne. Derudover kan du supplere med tandstikker og tandtråd for at få bugt med plak på tændernes overflade og rengøre områderne mellem tænderne. Har du følsomt tandkød, kan det være en god idé at bruge tandpasta og en tandbørste, der tager højde for dette. Eksempelvis er Curaprox tandbørster designet til at være ekstra skånsomme og til at rense tandkødsranden. Har du spørgsmål til mundhygiejne, anbefaler vi dog altid, at du forhører dig hos din tandlæge.

   Køb tandpasta hos ROSSMANN 

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af tandpasta og andre produkter til god mundhygiejne, såsom mundskyl, tandbørster, tungerensere og meget mere. Du har derfor rig mulighed for at finde produkter til en god mundhygiejne, som dækker dine behov. Derefter kan du hos os nemt og sikkert bestille dine produkter hjem, følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde nyheder, gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.