Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Mellemrumstandbørster og tandtråd

   128 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   28.95 kr.
   prokudent
   Tandtrådspinde
   40 stk. (10 stk. = 2,49 kr.)
   9.95 kr.
   21.95 kr.
   9.95 kr.
   GUM®
   EXPANDING FLOSS-tandtråd
   30 m (1 m = 0,97 kr.)
   28.95 kr.
   56.95 kr.
   16.95 kr.
   GUM®
   Easy-Flossers engangstandtråd
   30 stk. (10 stk. = 6,98 kr.)
   20.95 kr.
   56.95 kr.

   Interdentalbørster og tandtråd er det perfekte supplement til tandpleje

   Praktisk tandtråd og mellemrumsbørster fra ROSSMANN gør det lettere at rengøre mellemrummene mellem tænderne. Da bakterier let kan samle sig her, og karies hurtigt kan dannes, er fin tandtråd i vokset og ikke-vokset form et nyttigt hjælpemiddel til sunde tænder hele vejen rundt. Interdentalbørster fra kendte mærker som Oral B med børstehår i forskellige størrelser rengør også intensivt.

   Interdentalbørster og tandtråd: intensiv og grundig rengøring

   Der er millioner af bakterier i mundhulen hver dag, og de samler sig især i mellemrummene mellem tænderne. Disse kan føre til plak, huller i tænderne og betændelse i tandkødet. Derfor er mellemrumsbørster, ud over den normale tandpleje af tandoverfladen, afgørende for en endnu grundigere rengøring. Mellemrumsbørster sikrer, at der er meget mindre karies og betændelse, og at din tandsundhed drager fordel af dette. Især for patienter, der lider af parodontitis, er mellemrumsbørsten en stor hjælp til tand- og mundhygiejnen. Tandtråd sikrer også en optimal tandrensning. Den er som regel meget tynd og kan derfor nå ind i alle smalle tandmellemrum. En kombination af begge ekstra hjælpemidler sikrer den ideelle rengøringseffekt. Mærker som prokudent, Oral-B og DenTek tilbyder produkter af høj kvalitet til din rengøring og tandpleje.

   Korrekt brug af mellemrumsbørster

   For at opnå en effektiv tandrensning skal du vide præcis, hvordan du bruger mellemrumsbørsten. Følgende trin skal overholdes:

   1. Placer spidsen af børsten i en vinkel i forhold til tandaksen, og skub den gennem mellemrummet i den rigtige vinkel.
   2. Placer skaftet på mellemrumsbørsten vinkelret på tandens akse.
   3. Når du forsigtigt har skubbet den igennem, trækker du børsten ud igen og holder den under rindende vand efter hele rengøringsprocessen.

   Tip: Du bør altid skifte børste efter ca. 10 gange brug.

   Hvilken størrelse interdentalbørste skal jeg bruge?

   Størrelsen på børsten er meget vigtig, da et for lille børstehoved ikke renser grundigt nok, og for store børstehår kan forårsage skader. Sørg derfor for, at børstehårene fylder hele mellemrummet op til tandkødsranden. Vi anbefaler også at bruge forskellige størrelser til hele mundhulen. Generelt bør alle selv prøve, hvilken børste der passer bedst til dem. Den grundlæggende regel er at være opmærksom: Du kan føle modstand, når du rengør med børsten, men det bør ikke være smertefuldt. Du vil generelt finde en række størrelser fra ISO 0 til 8.

   Hvordan fungerer korrekt rengøring med tandtråd?

   Tandtråd bør også være en integreret del af din daglige tandplejerutine. Det er især velegnet til tænder, der sidder tæt sammen. Overhold følgende kriterier, når du bruger tandtråd:

   1. Riv 40-50 cm af tandtråden.
   2. Vikl enderne rundt om både pege- og langfinger.
   3. Hold derefter et ca. 2,5 cm til 5 cm langt stykke mellem tommel- og pegefinger.
   4. Før tandtråden ind i mellemrummet mellem tænderne med såkaldte savbevægelser.
   5. Vikl tandtråden rundt om tanden i en C-form, og bevæg den langs tandkødsranden og enden af tanden.
   6. Brug et nyt stykke tandtråd til hvert nyt mellemrum.
   7. Skyl derefter munden.

   Godt at vide: Vokset tandtråd er velegnet til dem, der generelt ikke har så meget øvelse med det endnu, da man ikke så let kan komme til skade med tandtråden. Den glider også bedre og er velegnet til trange områder. Den uvoksede tandtråd spreder sig normalt lidt og løsner trådene, hvilket betyder, at du kan rengøre de større områder mere effektivt. Da den uvoksede version skaber mere friktion, fjerner den generelt mere plak. Mærket WINGBRUSH står fx for miljøvenlig og vegansk tandtråd med aktivt kul og xylitol.

   Hvad er forskellen på mellemrumsbørster og tandtråd?

   Mellemrumsbørster er noget lettere at bruge end tandtråd. Det kræver lidt øvelse at rengøre med tandtråd, men når det er gjort, er tandtråden meget fleksibel og når ind i de mindste mellemrum, selv under tandkødet. Generelt er tandbørstning den mest bekvemme løsning, og man kan ikke gøre meget forkert.

   Hvorfor bløder tandkødet?

   Blødende tandkød kan opstå i starten af en tandrensning eller ved mere sporadisk pleje. Blødningen opstår, når tandkødet er betændt. Efter regelmæssig brug aftager det blødende tandkød og stopper til sidst helt.

   Køb tandtråd og mellemrumstandbørster hos ROSSMANN

   Interdentalbørster og tandtråd sikrer en god tandsundhed, et strålende smil og en god følelse under din daglige tandrensning og mundhygiejne. Oplev et udvalg af tandplejeprodukter i høj kvalitet i det store ROSSMANN-sortiment.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.