Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Bleachingsæt og whitening

   36 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Nyhed
   131.95 kr.
   Nyhed
   Niyok
   Whitening tandpasta med mynte
   75 ml (1 L = 439,33 kr.)
   32.95 kr.
   224.95 kr.
   23.95 kr.
   37.95 kr.
   40.95 kr.
   VITIS
   Whitening mundskyl
   500 ml (1 L = 131,90 kr.)
   65.95 kr.
   40.95 kr.
   VITIS
   Whitening tandpasta
   100 ml (1 L = 749,50 kr.)
   74.95 kr.
   Colgate
   Max White Medium-tandbørste 1+1
   2 stk. (1 stk. = 12,98 kr.)
   25.95 kr.
   Colgate
   Sensation White-tandpasta
   75 ml (1 L = 226,00 kr.)
   16.95 kr.
   98.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Køb tandblegning hos ROSSMANN 

   Kunne du godt tænke dig flotte, hvide tænder? Måske endda et rigtigt tandpastasmil? Så vil vores bleachingsæt og whiteners være lige noget for dig. Her på rossmann.dk har vi et stort udvalg af forskellige former for tandblegning, som du kan foretage derhjemme. Vi har blegestrimler, tandcreme, tandbørster og tandpasta med aktivt kul og meget mere. Alt sammen nemt og sikkert. Udforsk vores online univers, og find det tandblegningssæt der passer til dig eller en, du holder af.

   Hvad er tandblegning? 

   Tandblegning er at få tænderne bleget, så de på denne måde kan fremstå mere hvide. Ligesom hår kan afbleges, kan tænder også afbleges. Ved hjælp af forskellige kemikalier er det muligt at fjerne misfarvninger, som trænger ind i emaljen og tandbenet. Når du bleger dine tænder hjemme, vil det ofte være en brintoverilte-gel du anvender, som er mildere, end den tandlægerne bruger.

   Hvorfor blege tænder? 

   De fleste vil opleve, at de med tiden vil få misfarvede tænder typisk forårsaget af kaffe, te, juice, sodavand, rødvin, rygning og lignende ting vi indtager, spiser eller drikker. Hvis, eller når dine tænder får den gullige misfarve, kan du gå til din tandlæge – eller du kan nu blege dine tænder hjemme, hvis du ønsker at spare lidt penge. I dag er det nemlig blevet meget nemmere at blege tænder hjemme på en sikker måde.

   Hvordan virker hjemmetandblegning? 

   Når du bruger en tandblegnings-gel, kan du fjerne de misfarvninger, der er kommet på dine tænder. Alt afhængig af produkt og brand, er det forskelligt, hvordan tandblegningsprodukterne virker, hvorfor det også er meget vigtigt, at du altid læser indlægsseddelen grundigt inden brug. Vi har både whitening tandpasta, som ved daglig brug vil gøre tænderne hvidere og tandblegningssæt, som typisk har en hurtigere virkning, men som ikke må bruges på daglig basis. Tandblegning er ikke farligt, hvis du følger de medfølgende brugsanvisninger nøje og ikke bleger dine tænder mere end højst nødvendigt. Tandblegning – både ved tandlægen og til hjemmebrug - opløser desværre lidt af dine tænders emalje, hvorfor du derfor skal blege dine tænder med omtanke.

   Hvilke tænder kan bleges? 

   De fleste tænder kan bleges med få undtagelser. Har du eksempelvis fyldninger eller keramiske kroner, kan disse ikke bleges. Efter en hver tandblegning er det vigtigt, at du ikke indtager fødevarer, som misfarver dine tænder, i 48 timer efter din blegning. Dine tænder vil nemlig være ekstra modtagelige for misfarvning i denne periode. Det drejer sig eksempelvis om kaffe, rødvin, juice og tobaksrøg. Til gengæld må du hellere end gerne indtage ”hvide fødevarer”, såsom mælk, ris, pasta og kylling, da disse ikke misfarver dine tænder.

   Sådan forebygger du misfarvede tænder 

   Ønsker du at forebygge misfarvning af dine tænder, er der bestemte ting du bør undgå - eller i hvert fald indtage i mindre mængder. Mængderne af syreholdige drikkevarer og fødevarer, såsom cola, juice, kaffe, te og det meste frugt er noget du bør tænke over, da disse er nogle af storsynderne til misfarvning af tænder. Det er en god idé at skylle din mund, efter du har spist eller drukket noget syreholdigt, da du på den måde forhindrer syren i at sidde på tænderne alt for længe. Derudover er rygning også skyld i misfarvning af tænder, hvorfor dette også er noget du bør have med i dine overvejelser, hvis du ønsker hvidere tænder. Et generelt godt råd er at børste dine tænder to gange dagligt, hvor du med fordel kan bruge en af vores tandpastaer med whitening-effekt fra eksempelvis Colgate eller Sensodyne.

   Køb tandblegning online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt særligt overblik over alle kategorier og produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med det tandblegningsprodukt, der passer bedst til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores spændende udvalg af bleachingsæt og whiteners til tænder på rossmann.dk.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.