Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Multivitaminer

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Nyhed
   93 .95 kr.
   91 .95 kr.

   Vælg det multivitamin der passer til dig 

   Multivitaminer er med tiden blevet meget populære og anvendes som et supplement til den daglige kost. Dét, der kendetegner multivitaminpiller er deres unikke indhold af forskellige mineraler og vitaminer, som ofte er afstemt med det anbefalede, daglige indtag af vitaminer og mineraler. Hos ROSSMANN finder du et stort og bredt udvalg af forskellige former for multivitaminer. Vi har både multivitaminer som faste tabletter og brusetabletter, som er smagsneutrale eller med tilsat smag. Vi tør derfor godt sige, at vi på rossmann.dk har lidt til enhver og helt sikkert også et vitamintilskud, der passer til dig, din krop og dine behov.

   Vitaminer og mineraler

   Mange vitaminer kommer fra vores kost og er organiske, men får man ikke tilstrækkeligt med vitaminer gennem sin kost, det være en rigtig god idé at tage vitamintilskud. Nogle vitaminer er vandopløselige, såsom B-vitamin og C-vitamin. Disse har du brug for at få tilført dagligt, da de kun i begrænset omfang kan lagres i kroppen. Andre vitaminer er derimod fedtopløselige, så som A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin og K-vitamin, og disse bliver derfor kun opløst i kroppen, hvis du spiser vitaminet sammen med lidt fedt. Mineraler er derimod grundstoffer, som der bl.a. findes i vores jord og drikkevand. De er alle vigtige byggesten til kroppen og medvirker til at vedligeholde alle kroppens funktioner. Multivitaminpiller vil typisk indeholde et mix af vitaminer og mineraler og kan være et rigtig godt sted at starte, når man søger efter kosttilskud, hvis din kost af den ene eller anden grund ikke dækker det anbefalede indtag af vitaminer og mineraler.

   Hvad er de forskellige vitaminer godt for? 

   A-vitamin bidrager til hud og syn, hvoraf de forskellige B-vitaminerne bidrager til både hjertefunktion, kroppens energiomsætning, nervesystemets og immunforsvaret. Folsyre (som også hører til B-vitaminfamilien) bruges blandt andet når kroppen skal danne nye celler, hvorfor vitaminet er særligt nødvendigt for gravide. C-vitamin bidrager til at mindske udmattelse og træthed, og D-vitamin er vigtigt for dine tænder og knogler. E-vitamin beskytter cellerne mod oxidativ stress og K-vitamin bidrager til en normal blodkoagulation.

   Vitaminer er derfor utroligt vigtige for, at kroppen kan fungere optimalt. Får du en sund og varieret kost, vil dine depoter automatisk blive fyldt op, så kroppen kan trække på dem. Hvis du har svært ved at få de anbefalede mængder af vitaminer gennem kosten, er multivitaminer et rigtig godt supplement. Udforsk vores store udvalg af multivitaminer på rossmann.dk, og find lige dét multivitamin, der passer til dig.

   Køb multivitaminer online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt særligt overblik over alle produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med de multivitaminer, der passer til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores spændende udvalg af vitaminer og kosttilskud på rossmann.dk.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.