Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   D-vitamin

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Nyhed
   114 .95 kr.
   31 .95 kr.
   Ikke på lager

   Hvad er D-vitamin? 

   D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der kun opløses i kroppen hvis det bliver opløst i fedtstof. Det er derfor vigtigt, at du tager vitamin D sammen med et måltid, og gerne et fedtholdigt et af slagsen, for den optimale virkning og for at fremme optagelsen af vitaminet. Derudover er kroppen også selv i stand til at danne D-vitamin i huden når du opholder dig i solen i sommerhalvåret fra april til oktober, hvorfor vitaminet også er kendt som solskins-vitaminet. Ligeledes dannes der er i vinterhalvåret ikke D-vitamin i huden på vores breddegrader, hvorfor det af sundhedsstyrelsen anbefales at børn over 4 år og voksne dagligt tager D-vitamin som tilskud fra oktober til april.


   D-vitamins gode egenskaber

   Får du eksempelvis ikke nok fed fisk, planteolier, kød, æg og fede mælkeprodukter som sødmælk og ost, kan det være en god idé at tage vitamintilskud for at undgå D-vitamin mangel. D-vitamin er nemlig vigtigt at få nok af, da det bidrager til en række forskellige processer i kroppen. Det bidrager bl.a. til vedligeholdelse af knogler og tænder og din evne til at optage calcium og fosfat og derved en normal calciumkoncentration i blodet. Derudover sikrer vitaminet også den rigtige balance i immunsystemet samt normal muskelfunktion og spiller en vigtig rolle i udvikling af kroppens celler, herunder celledelingsprocessen.

   Med det rette kosttilskud kan du selv gøre dit for at få styr på din krops vitamin- og mineralbalance. Når du begynder at tage D-vitamin som kosttilskud, skal du dog væbne dig med lidt tålmodighed, da der godt kan gå 4-8 uger før du kan fornemme en forandring i kroppen.


   Vælg det D-vitamin der passer til dig 

   Hos ROSSMANN finder du et stort og bredt udvalg af D-vitamin. Hos os finder du både kosttilskud udelukkende med D-vitamin, og kosttilskud med D-vitamin der er kombineret med calcium og magnesium. Vi har både D-vitamin dråber, faste tabletter og piller, perler, brusetabletter, opløseligt pulver, smagsneutralt og med tilsat smag. Vi tør derfor godt sige, at vi på rossmann.dk har lidt til enhver smag og helt sikkert også et D-vitamin, der passer til dig, din krop og dine behov.


   Køb D-vitamin online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt særligt overblik over alle produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med det vitamintilskud, der passer til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Skulle du fortryde et eller flere produkter fra dit køb, har vi hos ROSSMANN altid gratis returnering. Dyk ned i vores spændende udvalg af kosttilskud på rossmann.dk.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.