Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Magnesium

   29 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   51.95 kr.
   62.95 kr.
   41.95 kr.
   39.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Hvad er magnesium? 

   Magnesium er et vigtigt mineral, som findes naturligt i vores krop, bl.a. i muskler og knogler. Man kan sige, at magnesium fungerer som en slags katalysator, der udfører mange biologiske og fysiologiske funktioner i kroppen, heriblandt at underbygge stofskifteprocesser og bidrage til, at musklerne fungerer som de skal. Desuden spiller magnesium en vigtig rolle i forbindelse med kroppens forbrænding. Det er derfor vigtigt at opretholde en sund mineralbalance i kroppen, og det kan magnesium tilskud være behjælpelig med. Er du i tvivl om dosering af magnesium og andre mineraler, bør du dog altid konsultere egen læge.

   Fordele ved magnesium

   Magnesium er godt for mange ting. Magnesium bidrager bl.a. til dit energiniveau og mindsker hermed træthed og udmattelse, da det har indflydelse på kroppens enzymsystem. Derudover bidrager magnesium til celledeling i kroppen og har i en kombination med calcium og D-vitamin god effekt på vedligeholdelse af tænder og knogler. Det bidrager til en normal hjernefunktion, da mineralet hjælper med at regulere blodtrykket og opretholder elektrolytbalancen i blodet, samt bidrager til et normalt, funktionelt nervesystem og dannelsen af hormonet insulin. Magnesium kan også bidrage til en bedre og roligere søvnrytme, som er en naturlig effekt ved normalt fungerende muskler, hjerne, celler og nervesystem.

   Magnesium i fødevarer

   Magnesium findes både som tilskud, men også som en naturlig kilde i mange fødevarer. Der er især i fiberrig mad og fuldkornsprodukter, du kan finde magnesium, herunder bælgfrugter, hele korn, sojaprodukter, kidneybønner, mejeriprodukter, bladgrøntsager, nødder og kerner, kakao og kaffe. Nogle af de fødevarer, som indeholder et højt, naturligt indhold af magnesium er bl.a. tørret koriander, hvedeklid, paranødder, kakaopulver og hørfrø.

   Hvem har brug for magnesiumtilskud? 

   Magnesium er et vigtigt mineral for alle mennesker, hvor nogen kan have større behov for det end andre. Dyrker du meget motion, kan det være en god idé at øge dit indtag af magnesium via magnesium tilskud, da det kan reducere udmattelse og træthed. Desuden anbefales det også, at gravide øger deres indtag af magnesium en smule. Mangler du magnesium, kan der opstå symptomer som øget træthed og øgede inflammatoriske tilstande i kroppen. Derudover kan magnesiummangel også forårsage uregelmæssige hjerterytme, for højt kolesteroltal og forhøjet blodtryk. Lider du af et eller flere af ovenstående symptomer, bør du altid rådføre dig med din læge.

   Magnesium og calcium

   Magnesium fungerer bedst, hvis det kombineres med andre vitaminer og mineraler og ikke mindst en varieret kost. Det er især vigtigt, at forholdet mellem magnesiumtilskud og calcium harmonerer, da mere af det ene mineral end det andet kan være usundt, hvorfor indtaget af de to mineraler helst skal være 1:1. Calcium er nemlig også vigtigt i forbindelse ved vedligeholdelse af knogler og tænder sammen med magnesium, hvorfor vi hos ROSSMANN også tilbyder tilskud, hvor calcium og magnesium er kombineret i tabeletterne.

   Magnesium som tilskud hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort og bredt udvalg af magnesium. Hos os finder du både magnesium, der står for sig selv og magnesium, der er kombineret med calcium, folsyre og vitaminer. Vi har både magnesium som faste tabletter og piller, perler, brusetabletter, opløseligt pulver, smagsneutralt og med tilsat smag. Vi tør derfor godt sige, at vi på rossmann.dk har lidt til enhver smag og helt sikkert også et magnesiumtilskud, der passer til dig, din krop og dine behov.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du være blandt de første til at se vores nyheder og ikke mindst vores gode tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.