Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Kalium

   4 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter

   Hvad er kalium? 

   Kalium er et mineral, der virker som en elektrolyt, og som derfor er del af kroppens salte. Kroppens niveau af kalium i blodet er vigtigt for mange funktioner i kroppen, da det bidrager til, at kroppens celler kan kommunikere med hinanden via elektriske impulser. Dette er vigtigt for, at kroppens funktioner kan fungere korrekt, hvor kalium bl.a. spiller en vigtig rolle for dit blodtryk, i dit nervesystem, og hjælper dine muskler og dit hjerte med at fungere. Kalium er derfor en af grundene til, at kroppens forskellige funktioner kan fungere og vedligeholde hinanden. Udforsk vores online univers, og find inspiration i vores forskellige kosttilskud.

   Kalium i fødevarer

   Rigtig mange fødevarer indeholder kalium. Nødder og tørret frugt er blandt de fødevarer med det højeste indhold af kalium stærkt efterfulgt af rodfrugter, kål, kartofler, kød og fisk. Ost og mælk indeholder også kalium, men ikke i lige så store mængder som de førnævnte fødevarer.

   Hvem har brug for kaliumtilskud?

   Man kan godt have kaliummangel, dog er det en sjældenhed hos raske personer, da kalium findes i rigtig mange forskellige fødevarer. Får du meget vanddrivende medicin, har en nyresygdom eller tarmsygdom med langvarig diarré og opkast, kan du dog godt mangle kalium. Er du rask, skal du ikke være bange for at spise dig til for meget kalium gennem fødevarer – din krop kan nemlig som udgangspunkt selv regulere kaliumbalancen. Tager du derimod kalium tilskud, skal du ikke tage mere end den anbefalede daglige dosis på pakkens anvisning. Er du i tvivl, bør du altid rådføre dig med egen læge.

   Køb kaliumtilskud på rossmann.dk 

   Hos os finder du både kalium, der står for sig selv og kalium, der er kombineret med magnesium. Vi har både kalium som faste tabletter og piller, brusetabletter og opløseligt pulver. Vi tør derfor godt sige, at vi på rossmann.dk har lidt til enhver smag og helt sikkert også et kaliumtilskud, der passer til dig, din krop og dine behov. Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt særligt overblik over alle vores produktkategorier og tilhørende produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med lige præcis det kosttilskud, som passer til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.