Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Calcium

   11 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 25%
   23.97 kr.
   31,95 kr.
   Spar 25%
   15.72 kr.
   20,95 kr.
   Spar 25%
   47.22 kr.
   62,95 kr.
   Spar 25%
   12.72 kr.
   16,95 kr.

   Hvad er calcium? 

   Calcium - eller kalk - er dét mineral, der findes mest af i kroppen. 99% af kroppens calcium er bundet i tænder og i knoglerne, hvor den sidste, ene procent findes i alle kroppens celler, hvorfor mineralet har mange vigtige funktioner. Det er især vigtigt for børn og unge i voksealderen, samt ældre mennesker at få nok calcium - enten gennem mælkeprodukter eller som kosttilskud, da calcium bl.a. er vigtigt for vækst af knogler hos børn og til at bremse afkalkning af knogler hos ældre kvinder og mænd.

   Hvad er calcium godt for? 

   Sammen med magnesium og fosfor udgør calcium, den faste substans i knoglerne, hvorfor det også er disse mineraler, der giver knoglevævets dets styrke. Derudover spiller calcium også en vigtig rolle i forhold til størkning af blodet, blodtrykket, muskelsammentrækning samt impulsledning i nerverne og fungerer derfor som budbringer i kroppens celler.

   Calcium i fødevarer 

   Mange fødevarer indeholder calcium. Det gælder bl.a. mejeriprodukter som mælk, syrnede mælkeprodukter og ost, grøntsager som broccoli, grønkål, spinat og små, fede fisk, såsom sardiner. Derudover bidrager postevand også til det daglige calciumindtag.

   Hvem har brug for calciumtilskud?

   Ligesom så mange andre mineraler, kan man ske at mangle det, hvis man af den ene eller anden grund ikke får nok af det gennem sin kost – og det samme gælder calcium. Lang de fleste får dog rigeligt med calcium, da de har et stort indtag af mejeriprodukter. Hos personer der ikke tåler, er intolerante eller i det hele taget bare ikke indtager mælkeprodukter, kan det være en god idé at supplere sin kost med calciumtilskud for at sikre sig, at man får nok.

   Calcium og D-vitamin

   D-vitamin stimulerer optagelsen af calcium fra fordøjelseskanalen, og derfor bør man også være opmærksom på at få nok af dette vitamin. Udover sollys i de lyse måneder findes der også D-vitamin i fede fisk, og ellers er også dette ideelt at tage som kosttilskud. Hos ROSSMANN Danmark finder du calciumtilskud, der er kombineret med D-vitamin, så du på denne måde kan sørge for at få nok af begge ting på én og samme tid. Se vores store udvalg af calcium og D-vitamin, og find det kosttilskud, som passer til dig, om end du er til faste piller eller brusetabletter.

   Køb calciumtilskud hos ROSSMANN 

   Hos os finder du både rent calciumtilskud og calcium, der er kombineret med D-vitamin og magnesium. Vi har både calcium som faste tabletter og piller, brusetabletter og opløseligt pulver med og uden smag. Vi tør derfor godt sige, at vi på rossmann.dk har lidt til enhver og helt sikkert også et calciumtilskud, der passer til dig, din krop og dine behov. Når du handler online hos ROSSMANN, får du et stort overblik over alle vores produktkategorier og tilhørende produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med lige præcis det kosttilskud, som passer til dig eller en, du holder af.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.