Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Forkølelsesprodukter

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 15%
   tetesept
   Baby forkølelses-bad
   100 ml (1 L = 399,10 kr.)
   39 .91 kr.
   46,95 kr.
   Spar 15%
   39 .91 kr.
   46,95 kr.
   Spar 15%
   63 .71 kr.
   74,95 kr.
   altapharma
   Immun Tee
   24 g (1 kg = 372,92 kr.)
   8 .95 kr.
   58 .95 kr.
   Nyhed
   140 .95 kr.
   56 .95 kr.
   9 .95 kr.
   41 .95 kr.

   Dæmp dit forkølelsesubehag med forkølelsesprodukter

   Du kender det nok, den krillende fornemmelse i halsen og den følelse i næsen, der signalerer, at der er et host eller et nys på vej. Hvis du er endt med eksempelvis en forkølelse eller lignende, kan der i nogle tilfælde være flere midler, du kan tage i brug, for at komme lidt lettere igennem forløbet. Det kan nemlig være generende for mange blandt andet at hoste, hvad end det er om dagen eller om natten, hvor det i tillæg kan forstyrre søvnen. For nogle kan det være en hjælp at brygge en god omgang forkølelses-te eller at bruge en dampinhalator. Andre gange kan det være rart bare at forkæle sig selv og slappe lidt ekstra af med et velværebad. Foruden forkølelsesprodukter kan du også gøre brug af nogle gode husråd såsom at drikke vand samt at bruge ekstra hovedpuder, når du ligger ned - for blandt andet at mindske hostetrangen.

   Kom lidt lettere igennem din forkølelse

   De fleste oplever at være ramt af forkølelse eller andre lignede kortere sygdomsforløb i løbet af året. Dertil kommer, at det formentlig også gælder for langt de fleste, at de oplever det som irriterende at nyse, hoste og være ramt af ubehag i kroppen. Derfor kan det være rart at gøre forløbet en smule mere behageligt med brug af forkølelsesrelaterede produkter. Selvom du har brugt forkølelsesprodukter til at mildne dine symptomer tidligere, er det fortsat vigtigt, at du altid orienterer dig, inden du anvender produktet samt læser indlægssedlen med anvendelsesvejledningen og andre relevante informationer. Derudover bør du naturligvis aldrig gøre brug af håndkøbsmedicin i længere tid end den begrænsede periode, der er anbefalet. Husk altid at rådføre dig med egen læge hvis du er i tvivl.

   Køb forkølelsesprodukter i håndkøb online hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi samlet et bredt udvalg af produkter, der kan være rare at have ved hånden, når du blandt andet er forkølet. Derfor finder du både C-vitamintilskud, forkølelses-te og andre forkølelsesmidler. Vi tilbyder også mange forskellige kosttilskud fra fx altapharma, som kan hjælpe til et stærkere immunforsvar og derved færre omgange forkølelser. Når du har lagt dine produkter i kurven, kan du både nemt og sikkert bestille varerne hjem. Du har desuden altid mulighed for at følge din forsendelse, hvis du ønsker det. Du kan få din pakke leveret både til din egen adresse eller til en nærliggende GLS-pakkeshop alt efter, hvad der er nemmest for dig. Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde nyheder, gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.