Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Solcreme og sololie

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 20%
   47 .16 kr.
   58,95 kr.
   Spar 20%
   62 .36 kr.
   77,95 kr.
   70 .95 kr.
   112 .95 kr.
   30 .95 kr.
   84 .95 kr.
   74 .95 kr.
   103 .95 kr.
   42 .95 kr.
   46 .95 kr.
   37 .95 kr.
   51 .95 kr.
   30 .95 kr.
   140 .95 kr.
   40 .95 kr.
   Nyhed
   46 .95 kr.
   PAEDIPROTECT
   Solspray SPF 50+
   150 ml (1 L = 693,00 kr.)
   103 .95 kr.

   Et stort udvalg af solcreme og sololie 

   Ønsker du at komme pigmentpletter, fine linjer og rynker i forkøbet? Så kan en solcreme eller sololie være en rigtig god investering for din hud i de solrige måneder af året. ROSSMANN har et stort udvalg af forskellige former for solbeskyttelse til både krop og ansigt, babyer og børn, og voksne i god kvalitet til faste, lave priser. Udforsk vores online univers, og lad solbeskyttelse blive en fast rutine. En beskyttet hud er nemlig en glad hud.

   Den optimale solbeskyttelse 

   Hvad der er den bedste solcreme eller bedste sololie, kan komme an på mange ting. Det kommer bl.a. an på dine egne præferencer og ikke mindst din hudtype. En sololie vil eksempelvis være lettere at smøre ud end en solcreme. Dog vil en solcreme til beskyttelse i dit ansigt være at fortrække, da sololie kan løbe og irritere dine øjne. Hos os finder du både solcreme og sololie med solfaktor 30 og 50 for den optimale beskyttelse.

   Den rette solfaktor

   En solcreme eller sololie med faktor 15 kan være til dig, som er gylden eller mørk i huden til almindelig soleksponering i Danmark. Solfaktor 30 passer godt til dig, som er sart, gylden eller lys i huden til stærk soleksponering i Danmark, og solfaktor 50 er god til dig, der har meget lys hud til meget stærk sol i Danmark. For at få den optimale solbeskyttelse er det dog vigtigt, at du bruger den rette mængde solcreme eller sololie. En hyppig indsmøring giver nemlig en bedre beskyttelse end en høj solfaktor. Bruger du kun et tyndt lag af din solcreme, svarer det nemlig til en meget lavere faktor, eksempelvis vil et tyndt lag faktor 50 kun svare til faktor 25 på huden. En lille huskeregel er derfor, at du skal bruge en hel håndfuld solcreme til en hel krop - og gerne ofte.

   Solcremes holdbarhed 

   Uåbnede solcremer, der opbevares ved stuetemperatur, kan typisk holde sig 2-3 år. Er din solcreme åben, kan det holde sig i 12 måneder fra åbningstidspunkt. Du skal dog være opmærksom på at udsættes din solcreme for høje temperaturer – for eksempel ved at ligge i solen på stranden – kan solcremen miste sin virkning før tid. Begynder din solcreme at ændre sig i udseende og lugt, er solfaktoren ikke optimal længere, og du bør derfor ikke bruge den som solbeskyttelse længere.

   Når du opholder dig i solen 

   Solens kraftige stråler skal man tage seriøst, da de er meget skrappe mod huden og især for de helt små, som stadig har meget sart hud. Kræftens Bekæmpelse kommer derfor med 3 gode solråd:

   1. Skygge
   Solens uv-stråling er stærkest mellem kl. 12 og 15, hvorfor rigtig meget uv-stråling kan undgås ved at finde skygge midt på dagen.

   2. Solhat
   Har du ikke mulighed for at være i skygge, er en solhat eller lang t-shirt et godt alternativ. Derudover er din hovedbund også ekstra udsat i solen, hvilket er endnu en god grund til at investere i en flot solhat.

   3. Husk solcreme
   Husk solcremen, og husk at smøre dig hyppigt, for den optimale solbeskyttelse. Brug minimum faktor 15 i Danmark og minimum faktor 30 i lande, hvor solen er stærkere.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.