Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Skægpleje

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   ISANA MEN
   Bart-stil pomade
   100 ml (1 L = 189,50 kr.)
   18 .95 kr.
   BULLDOG
   Original skægolie
   30 ml (1 L = 1.898,33 kr.)
   56 .95 kr.
   56 .95 kr.
   Nyhed
   King C. Gillette
   Skægshampoo
   350 ml (1 L = 268,43 kr.)
   93 .95 kr.
   Nyhed
   74 .95 kr.
   Nyhed
   King C. Gillette
   Skægolie
   30 ml (1 L = 2.498,33 kr.)
   74 .95 kr.
   Brisk for Men
   Skægolie 2in1
   50 ml (1 L = 1.319,00 kr.)
   65 .95 kr.
   Ikke på lager

   Lad skægget stå skarpt med den rette skægpleje

   Der er ingen tvivl om, at det flotteste skæg er et velplejet et af slagsen. Et sundt skæg kommer sjældent af sig selv, hvorfor det er vigtigt at gøre den helt rette skægpleje til en del af din rutine. Der skal altså mere til end blot at lade skægget stå, og den rette skægpleje er uundgåelig for dem, der ønsker sig et flot skæg. Med et plejet skæg kan du forme både dit ansigt og præge dit look. Man skulle måske tro, at skægpleje kun handlede om produkter til skægget, men faktisk er en god ansigtscreme også en vigtig del af en god skægplejerutine. På den måde holder du huden under skægget fugtet og plejet, så du undgår at huden er udsat for kløe og irritation.


   Skægpleje til forskellige typer af skæg 

   Der findes mange gode råd og forskellige tips og tricks til, hvordan du kan holde dit skæg sundt og flot. Det er vigtigt, at du holder dit skæg rent. Det kan du gøre ved at bruge en skægshampoo et par gange om ugen, der er beregnet til at vaske skæg og dermed ikke udtørrer skægget. Når du har vasket dit skæg, så vær forsigtig med at tørre ansigtet i håndklædet og dup i stedet nænsomt. En god skægolie kan du med fordel bruge hver dag, da olien plejer både din hud og selve skægget. Vil du have dit skæg til at se mere fyldigt og sammenhængende ud, bør du bruge en skægbørste. På den måde får du også styr på alle de afvigende og strittende hår. Ønsker du at style dit skæg, bør du helt sikkert eje en skægvoks. Her behøver du blot en smule voks for at få en flot finish til dit skæg, så det sidder lige i skabet hele dagen.


   Stort udvalg af produkter til skægpleje hos Rossmann 

   Hos Rossmann har vi et stort udvalg af lækre skægpleje produkter, så du kan sikre, at dit skæg ser flot og velplejet ud hver eneste dag. Når du handler online hos os, skal det være nemt og enkelt, og du kan altid følge din forsendelse samt få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.