Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Badesalt og skumbad

   135 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   42.95 kr.
   9.95 kr.
   8.95 kr.
   121.95 kr.
   56.95 kr.
   56.95 kr.
   8.95 kr.
   Dresdner Essenz
   Badesæt
   3 stk. (1 stk. = 14,98 kr.)
   44.95 kr.
   54.95 kr.
   Weleda
   Rosmarinbad
   200 ml (1 L = 609,75 kr.)
   121.95 kr.
   Kneipp
   Bad Arnika Aktiv
   100 ml (1 L = 429,50 kr.)
   42.95 kr.

   Udforsk vores store udvalg af badesalt og skumbad til badekar

   Vores badesalt og badeskum er perfekt som hverdagsvelvære, for både børn og voksne. En god badesalt kan nemlig mindske udslet og hudirritation og vil ligeledes fugte, rense og blødgøre huden med sine mineraler og ikke mindst have en afslappende og afstressende effekt, uanset om det er i et karbad, fodbad eller håndbad. Med badeskum kan du derimod tilføre lidt ekstra blødhed og komfort til badevandet. For udover at give en masse velvære og en skøn badeoplevelse kan et skumbad nemlig også fugte huden med sine æteriske olier. Gå derfor på opdagelse blandt vores store sortiment af skumbad og badesalt til badekar og hjemmespa, og find din favorit i blandt.

   Slip fantasien fri med badebomber 

   Med vores mange badebomber kan du altid gå glad i bad. I vores store sortiment finder du nemlig et hav af fantasifulde badebomber i mange forskellige farver, motiver og med skønne dufte. For der er ingen tvivl om, at badebomber giver en sanselig og unik badeoplevelse, da de både kan skifte farve, bruse og boble, danne skum og frigive en dejlig duft. Her på siden finder du både badebomber med glimmer, med blomsterdufte, med former som små donuts, macarons, frugter og meget mere. Leder du efter endnu mere, som kan give dig den fulde wellnessoplevelse på badeværelset, kan du med fordel også udforske vores badesvampe og badebørster, som er perfekte sammen med vores badesæber og peeling.

   Køb badesalt og skumbad hos ROSSMANN 

   Hos ROSSMANN kan du finde et stort udvalg af plejeprodukter til badet, og vi har helt sikkert også produkter, som passer til dine behov. Leder du efter skønne shower gels, finder du mange forskellige hos os, både til børn og voksne med og uden parfume. Du har derfor rig mulighed for at finde lige præcis dé produkter, som du har brug for i badet.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du selvfølgelig også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.