Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Badesæbe og peeling

   62 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 15%
   60.31 kr.
   70,95 kr.
   Jean&Len
   Body Scrub Cardamom Tonka
   200 ml (1 L = 469,75 kr.)
   93.95 kr.
   32.95 kr.
   Jean&Len
   Body Scrub Rosemary Ginger
   200 ml (1 L = 469,75 kr.)
   93.95 kr.
   ISANA MEN
   Fast vask 3in1
   100 g (1 kg = 229,50 kr.)
   22.95 kr.
   79.95 kr.
   93.95 kr.
   93.95 kr.
   NIVEA
   Plejende brusebadspeeling
   200 ml (1 L = 184,75 kr.)
   36.95 kr.
   Nyhed
   37.95 kr.
   • 1(current)
   • 2
   • 3

   Køb badesæbe og bodyscrub hos ROSSMANN

   Er du på udkig efter en lækker og plejende sæbe? Eller måske trænger du til en blid peeling? Uanset hvad har vi hos ROSSMANN, et stort udvalg af både faste sæber, showergels, peeling og body scrubs med og uden parfume. Vi har altid faste, lave priser, da vi synes alle skal have mulighed for lidt hverdagsforkælelse. Udforsk vores online univers, og forkæl dig selv eller en, du holder af med skøn kropspleje.

   Showergels 

   Showergel er en badesæbe til at vaske kroppen med. Denne type sæbe er lidt mildere end normal sæbe og kommer i en flydende form. Shower gel bruges i badet og er let af fordele og vaske sig med, fremfor eksempelvis en fast sæbebar. Showergel kan være den perfekte selvforkælelse, da de kommer i skønne dufte og med plejende olier, så din hud bliver silkeblød. Vi har et stort udvalg af forskellige showergels, både med og uden duft og med forskellige plejende ingredienser.

   Bodyscrub

   En skøn eksfoliering af din hud, der sætter gang i blodcirkulationen med en lækker scrub, er næsten noget af det bedste du kan gøre for dig selv. En bodyscrub skaber nemlig elasticitet og gør, at huden bliver mere jævn og ensartet. I takt med at vi bliver ældre, bliver vores cellefornyelse langsommere, og døde hudceller vil derfor komme til at lægge sig på hudens overflade. Døde hudceller skal fjernes helt, hvorfor det er godt at bruge en bodyscrub til dette, da den indeholder små korn, der kan skrubbe de døde hudceller af. Brug din bodyscrub på våd eller fugtig hud, og kør den rundt i cirkulære bevægelser for den optimale effekt. Efter du har skrubbet din hud nænsomt, kan du pleje og blødgøre din hud med en god fugtighedscreme eller bodylotion, som kan trænge godt ned i dybden og fugte.

   De forskellige bodyscrubs 

   Der er forskellige bodyscrubs på markedet, som har til formål at eksfoliere og efterlade din hud frisk og super blød. På rossmann.dk finder du bl.a. sukkerscrubs, saltscrubs, kaffescrubs, oliescrubs og mange flere i vores store produktsortiment, og vi har helt sikker også en, som passer til dig.

   Saltscrub

   En saltscrub har store korn og vil derfor være naturligt grovere ved huden, hvorfor den er særligt god til ru hud på albuer, fødder, knæ eller hud der skaller. Der er mange gode mineraler i salt, som heler huden og renser porerne for giftstoffer. Eksempelvis er salt fra Det Døde Hav særligt kendt for sine anti-inflammatoriske og helende egenskaber, og er derfor særlig god til hud, der er rød, irriteret eller eksemplaget. Du skal dog passe på med saltscrubben, hvis du har rifter eller sår, da dette vil svie.

   Sukkerscrub

   En sukkerscrub er en mildere form for scrub til huden, og den kan derfor også bruges til ansigtet, hvis du er nænsom i dine bevægelser. Sukkerkorn er finere i strukturen end salt og bliver derfor hurtigere opløst af dit badevand. Derudover vil sukkerets indhold af glykosesyre have en eksfolierende og fugtgivende effekt på huden.

   Find badesæbe og peeling online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et godt overblik over alle produkter i vores sortiment. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med den badesæbe og bodyscrub, der opfylder dine ønsker og behov. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores spændende udvalg af kropspleje, og forkæl dig selv, eller overrask en, du holder af med en lækker bodyscrub.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.