Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Trusseindlæg

   47 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   facelle
   Trusseindlæg classic
   55 stk. (10 stk. = 1,81 kr.)
   9.95 kr.
   facelle
   Trusseindlæg ekstra lang
   30 stk. (10 stk. = 4,32 kr.)
   12.95 kr.
   facelle
   Trusseindlæg classic lang
   40 stk. (10 stk. = 2,49 kr.)
   9.95 kr.
   facelle
   Trusseindlæg lang + friskduft
   35 stk. (10 stk. = 3,41 kr.)
   11.95 kr.
   facelle
   Trusseindlæg string & slip black
   28 stk. (10 stk. = 4,63 kr.)
   12.95 kr.
   12.95 kr.
   28.95 kr.
   13.95 kr.
   30.95 kr.
   facelle
   Trusseindlæg micro
   44 stk. (10 stk. = 3,17 kr.)
   13.95 kr.
   20.95 kr.
   facelle
   Trusseindlæg ekstra lang protect
   30 stk. (10 stk. = 4,65 kr.)
   13.95 kr.
   facelle
   natural trusseindlæg normal
   40 stk. (10 stk. = 3,49 kr.)
   13.95 kr.
   facelle
   Trusseindlæg comfort pockets
   30 stk. (10 stk. = 3,32 kr.)
   9.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Forskellige typer af trusseindlæg

   Et trusseindlæg er et lille og tyndt indlæg, som er formet efter at kunne passe i trusser, g-strenge eller lignende. På bagsiden af trusseindlægget er der en stribe med klister, så indlægget kan sidde fast og ikke falder af. Når trusseindlægget er placeret korrekt, skal det føles behageligt, så det ikke skarver eller generer. I modsætning til bind er mange trusseindlæg uden vinger. Et trusseindlæg bruges især til at absorbere udflåd, let menstruation, pletblødninger samt små lækager. De findes i flere forskellige størrelser, former, længder, materialer og brands. Derudover bør du være opmærksom på, at de forskellige trusseindlæg også har forskellige sugeevner. Derfor kan det være nødvendigt at prøve sig frem for at finde det helt rette. Et af de velkendte brands, der producerer trusseindlæg, er blandt andet always, som også er kendt for en række andre produkter til menstruation.

   En individuel følelse af komfort 

   For nogle kan det at bruge et trusseindlæg give en følelse af at være mere komfortabel i løbet af dagen i blandt andet perioder med mere udflåd eller ved let menstruation. Selvom det kan være praktisk med et trusseindlæg, er det altid individuelt, om man foretrækker at bruge dem. Du skal huske, at et trusseindlæg altid bør skiftes ud flere gange i løbet af en dag. Derfor kan det være en god idé at have et par ekstra med i tasken. Hvis du begynder at opleve gener, som for eksempel kløe, når du bruger trusseindlæg, bør du stoppe med at anvende dem i en periode for at se, om det er dem, der forårsager ubehaget i underlivet. Husk desuden ikke at skylle indlæggene ud i toilettet, men i stedet at smide dem ud i en hygiejnespand.

   Køb trusseindlæg hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi et bredt udvalg af trusseindlæg, så du kan finde den type, der passer bedst til dig. Du finder også flere typer af praktiske hygiejneartikler til menstruation såsom bind, menstruationskopper, menstruationstrusser og tamponer. Når du har fyldt din handlekurv, med hvad du skal bruge, kan du nemt og sikkert få leveret dine varer til en nærliggende GLS-pakkeshop eller til din egen adresse. Hvis du savner lidt ekstra inspiration i hverdagen, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du finder nyheder, gode tilbud, tips og tricks og mere til. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.