Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Bind

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Cosmea
   Ultra Bind Bio Comfort
   16 stk. (10 stk. = 12,47 kr.)
   19 .95 kr.
   Cosmea
   Pelzy Protect fleecebleer
   30 stk. (10 stk. = 11,98 kr.)
   35 .95 kr.
   10 .95 kr.
   10 .95 kr.
   10 .95 kr.
   10 .95 kr.
   7 .95 kr.
   10 .95 kr.
   12 .95 kr.
   Nyhed
   10 .95 kr.
   Camelia
   Maxi-hygiejnebind normal
   24 stk. (10 stk. = 10,40 kr.)
   24 .95 kr.
   Camelia
   Maxi-hygiejnebind long
   20 stk. (10 stk. = 12,48 kr.)
   24 .95 kr.
   Camelia
   Maxi-hygiejnebind nat
   16 stk. (10 stk. = 15,59 kr.)
   24 .95 kr.
   Always
   Maxi hygiejnebind Night med vinger
   12 stk. (10 stk. = 19,96 kr.)
   23 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Et stort udvalg af bind 

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af hygiejneprodukter, så du har mulighed for at finde den type bind, som passer til dig. Her på siden finder du bind med og uden vinger, bind til lette blødninger, bind til kraftige blødninger, natbind, økologiske bind og vaskbare bind. Vi har både bind fra mærket Always, vores eget ROSSMANN mærke facelle og mange andre. Vi har derfor bind til mange forskellige behov, så du kan føle dig beskyttet under din menstruation.

   Føl dig tryg og beskyttet under din menstruation

   Et bind er designet til at opsuge blodet, så du kan holde dig tør under din menstruation. Der er derfor mange, der synes det er et nemt og sikkert valg, da bind også kommer i mange forskellige størrelser, tykkelser og sugeevner. Ingen er nemlig ens, og det er derfor også forskelligt, hvor meget vi hver især bløder, og hvor længe.

   For har du kraftige blødninger under din menstruation, vil du sikkert føle dig mest tryg med et bind med en høj sugeevne og et natbind om natten – her kan du ofte tjekke sugeevnen ud fra de små dråber, som kan ses på bindets emballage. Er du meget aktiv, er bind med vinger en god idé, så du ikke skal være nervøs for at bløde igennem. Som et alternativ til engangsbind finder du også vaskbare bind og menstruationstrusser, som har en middel sugeevne og kan vaskes, og derfor bruges igen.

   Undgå irritation ved brug af bind   

   Uanset hvor kraftige eller lette menstruationer du har, er det meget vigtigt, at du skifter dit bind jævnligt. Dette er både for at undgå at bløde igennem og ligeledes for at mindske bakterier og irritation i dit underliv. Skift derfor gerne dit bind ca. hver 3-4 time. Derudover kan det også være en rigtig god idé at bruge en mild intimsæbe eller anden intimpleje – hvis ikke allerede du gør det – under din menstruation for at undgå bakterier og irritation i perioden.

   Køb bind hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af hygiejneprodukter, og vi har helt sikkert også et produkt, som passer til lige netop dine behov. Når du handler på vores hjemmeside, kan du følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores mange forskellige produkter, der passer til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.