Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Hårspray og hårlak

   73 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   13.95 kr.
   37.95 kr.
   37.95 kr.
   13.95 kr.
   28.95 kr.
   Taft
   Spray for mere fylde
   150 ml (1 L = 253,00 kr.)
   37.95 kr.
   23.95 kr.
   234.95 kr.
   Nyhed
   84.95 kr.
   37.95 kr.
   Nyhed
   12.95 kr.
   Lee Stafford
   Hold Tight Hairspray
   250 ml (1 L = 227,80 kr.)
   56.95 kr.

   Et stort udvalg af hårspray og hårlak 

   Her på siden finder du et stort udvalg af hårspray og hårlak fra mærker som Syoss, L’Oréal Paris, Schwarzkopf, Wella, NIVEA, vores eget ROSSMANN mærke ISANA og mange, mange flere. Hos os finder du derfor altid hårlak og hårspray i en god kvalitet og ikke mindst til en god pris. Hårspray og hårlak er to meget populære hårstylingsprodukter – og med god grund. For en hårspray kan netop bruges til at holde på frisuren og ikke mindst tilføre lidt ekstra glans og volumen til håret. En hårlak giver derimod en blødere form for hold, som kan bruges til at holde styr på små fimrehår og giver håret en smuk, glansfuld finish. Så gå på opdagelse her på siden, og find din favorit i blandt vores store udvalg.

   Hårlak og hårspray til ethvert behov 

   Hårspray findes i en række forskellige varianter med forskellige niveauer af hold og glans, hvorfor det kan være meget individuelt, hvad der anses for at være den bedste hårspray. For den bedste hårspray vil uden tvivl være dén hårspray, som opfylder dine ønsker og behov til hårstyling, om end det er ekstra hold, glans fx til en sleek bun opsætning, eller noget helt andet. Hårlak kommer – ligesom hårspray – også i mange forskellige versioner, hvorfor det også er meget individuelt, hvad man synes, der er den bedste hårlak til håret. Bruger du ofte hårlak eller hårspray i din hårstyling, er det dog en god idé også at pleje dit hår med en god hårolie, da hårlak og hårspray kan virke en smule udtørrende på håret. Du kan også give dit hår en nærende hårkur en gang imellem, så du på denne måde giver dit hår de bedste forudsætninger for at være sundt og velplejet.

   Køb hårspray og hårlak online hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af produkter til hårstyling, om end det er en hårbørste, tørshampoo, varmebeskyttelse eller noget helt andet, du er på udkig efter. Du har derfor rig mulighed for at finde lige præcis dét stylingprodukt, som dit hår har brug for. Derefter kan du nemt og sikkert bestille dit stylingprodukt hjem, følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du yderligere inspiration til din hverdag, er du selvfølgelig meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde nyheder, gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.