Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Hårbørster og kamme

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Cantu
   Carbon Melt Resistant Combs
   2 stk. (1 stk. = 37,48 kr.)
   74 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Køb hårbørster og kamme online hos ROSSMANN 

   Med den rigtige børste kan du nemt style og pleje dit hår, ligesom du vil have det. Vi har et stort udvalg af hårbørster og kamme i høj kvalitet til faste, lave priser, da vi synes alle, skal have råd til lækre hverdagsprodukter. Vi har hårbørster af bambus, hårbørster til børn, børster og kamme, der er specielt udviklet til filtret hår og meget mere. Udforsk vores udvalg af hårbørster og kamme, og find lige præcis dén, der passer til dig eller en, du holder af.

   Den bedste hårbørste til dit hår

   Hvilken hårbørste der er den bedste hårbørste, kan komme an på mange ting. Der findes nemlig både hårbørster, der er bredde, smalle, runde og flade, og hårbørster i kunstigt eller naturligt materiale. Alle hårbørsterne arbejder forskelligt i håret, hvorfor det er vigtigt at finde en, som lige netop passer til dit hår.

   Til kort hår er en rundbørste perfekt, da den netop er nem at style lokkerne med, og kan skabe smuk fylde helt fra hårbunden af. Har du derimod mellemlangt hår fungerer en bred pladebørste godt – også når dit hår skal føntørres, da du her kan inddele det i sektioner. Har du krøllet hår, er en kam med brede tænder særligt god, da den kan frisere håret, uden at krøllerne vil synes krusede. Også i Curly Girl-metoden anbefales det at benytte en kam til at redde håret med. Til fint hår er vores Wet Detanglers gode, da de har en blød pude med bevægelige børster og er blid mod det fine hår. Derudover er en Wet Detangler også ideel til børn med langt hår, da den ikke hiver i håret og har evnen til at komme selv det mest filtrede hår til undsætning.

   Husk desuden også altid at pleje dit hår med en god shampoo og ikke mindst stylingprodukter, såsom varmebeskyttelse og hårolier. For sammen med en god børste eller kam kan du på denne måde passer godt på dit hår.

   En god kam til håret

   Der er mange forskellige kamme på markedet, heriblandt spidskammen og den bredtandede kam. En spidskam er din perfekte partner, hvis du ønsker en perfekt hårskilning, da kammen har et lille, spidst skaft, der let kan inddele håret i sektioner. Derudover er spidskammen også ideel til toupering og til at skabe lidt ekstra fylde. Har du derimod krøller, tykt eller filtret hår, er en bredtandet kam din bedste ven. Denne kam er skånsom mod håret med sine brede tænder og kan let redes gennem både vådt hår, extensions og krøller uden at beskadige håret.

   Køb hårstylingsprodukter hos ROSSMANN

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et stort overblik over alle produktkategorier og tilhørende produkter. Derudover kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med de stylingsprodukter, der passer til dig eller en, du holder af. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores store udvalg af hårstyling, og lad dig inspirere af de mange ting vi har at tilbyde indenfor af stylingprodukter og accessories til håret.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du nemlig være blandt de første til at modtage tilbud, se vores nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.