Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Silver shampoo

   4 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 25%
   10.47 kr.
   13,95 kr.
   Schauma
   Silvershampoo
   250 ml (1 L = 87,80 kr.)
   21.95 kr.
   Swiss-o-Par
   Silver Shampoo
   250 ml (1 L = 95,80 kr.)
   23.95 kr.

   Strålende grå toner med silver shampoo

   Gråt er ikke længere kun for bedstemorhår. Det charmerende sølv er designernes og frisørernes erklærede favorit. Det glimter på catwalken i Paris, Milano og New York. Gråt hår står for mod, selvtillid og individualitet. Når lyset falder på en lang, sølvfarvet manke, en karakteristisk page eller en fræk pixie, kan ingen modstå fascinationen. For at holde det sådan, er det vigtigt at pleje det, ellers kan et gult skær ødelægge indtrykket. ROSSMANN har alt, hvad du behøver for at gøre en storslået entré og holde dit hår strålende gråt: silvershampoo med anti-gult skær, hårbalsam og balsam, der passer til din stil, og selvfølgelig masser af hårfarve til alle, der vil vide, om gråt klæder dem.

   Farvel gult skær

   En kølig sølvgrå farve ser forfriskende og elegant ud. Men naturligt gråt hår har sine faldgruber. Hvis rester af melanin i håret bliver aktive på grund af sollys, opstår der et uinteressant gult skær, som hurtigt kommer til at se usoigneret ud. En lignende effekt kan opstå, når man farver håret blondt, hvis blegemidlet vaskes ud for tidligt, eller man vælger den forkerte farve. Svag afblegning på brunt hår fører hurtigt til det frygtede gule skær. Det, der hjælper, er Silver Shampoo og den rigtige hårfarve. Det vil fjerne det orange skær og sikre den ønskede blonde glans eller den ædle grå tone.

   Gå efter et skinnende look uden gulligt skær

   Violette pigmenter neutraliserer det gule skær. Dit hår bliver ikke misfarvet lilla, men for en klarere tone da violet ophæver gul. Resultatet er en lys, sølvfarvet blondine eller en attraktiv, strålende grå. Shampooer som Schauma Silvershampoo fra Schwarzkopf kombinerer neutralisering med pleje. Den er lige så god til farvet hår med highlights som til naturligt gråt hår.

   Anti-gulning er ikke alt

   Silver Shampoo er kompleks. Pleje og glans er resultatet af gentagen brug. En lang ferie i sydens sol eller i bjergene angriber håret og får det til at falme. Misfarvning er resultatet. Det gule skær slår igennem. For at modvirke dette kan du arbejde med plejeserier, der er centreret omkring silvershampoo. Behandlingspakker og balsam giver din blonde manke sit fine skær tilbage eller får gråt til at skinne i en kølig sølvtone.

   Hvad silver shampoo ellers kan gøre

   Silvershampoo er mindre velegnet til mørkt hår. Silvershampoo er det perfekte plejetilskud til alt naturligt blondt, lyst eller gråt hår. Gentagen brug lysner håret eller giver det en imponerende sølvglans. Blonde striber bliver fremhævet på en elegant måde.

   Hvad er der i silvershampooen?

   Du stiller høje krav til din hårpleje. Selv med en specialshampoo som Silver Shampoo behøver du ikke at gå på kompromis. Silvershampooen har samme effekt som en farve. Lyse striber og misfarvet hår får den ønskede lyse tone, gråt hår bliver moderigtigt rent hvidt. Hvis du bevidst vil undgå mikroplast, skal du vælge Shampoo Sølv & Glans fra ISANA. Den veganske shampoo holder, hvad den lover.

   Hvordan bruger man shampooen?

   Silver shampoo er meget let at bruge. Som enhver anden shampoo påføres den sparsomt, får lov til at virke ind og skylles grundigt ud. Påføringstiden for silvershampoo varierer lidt fra produkt til produkt. Som regel kan du forvente omkring et minut. Bliv ikke irriteret af violette stoffer, da de hverken misfarver hovedbunden eller giver dit hår et blåt skær.

   Silver shampoo - brug derhjemme

   Selvom hverken din hovedbund eller dit hår bliver misfarvet, er midlertidig misfarvning på håndklæder mulig. Man bør vælge et mørkt håndklæde. Du kan bruge silvershampoo efter behov. Hvis man ønsker en lysere farve, kan man også vaske håret med kortere intervaller med silver shampoo. Med silver balsam og hårkur gør du ikke noget forkert, men sikrer et helt sundt hår.

   Køb silver shampoo hos ROSSMANN

   Bliv inspireret og nyd duften af ekspertformulerede specialshampooer til gråt og blondt hår. Du kan nemt sammensætte dit eget personlige plejesæt og shoppe det direkte hjem til døren - du finder alt hvad du skal bruge til hårplejerutinen så som conditioner, hårkur, tørshampoo og meget, meget mere.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.