Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Shampoo

   359 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 15%
   Weleda
   Fast shampoo fugt og glans
   50 g (1 kg = 968,20 kr.)
   48.41 kr.
   56,95 kr.
   Spar 15%
   Weleda
   Opbyggende havreshampoo
   190 ml (1 L = 295,05 kr.)
   56.06 kr.
   65,95 kr.
   Spar 15%
   48.41 kr.
   56,95 kr.
   Spar 15%
   Weleda
   Hirse plejeshampoo
   190 ml (1 L = 295,05 kr.)
   56.06 kr.
   65,95 kr.
   Dove
   Shampoo intensiv reparation
   250 ml (1 L = 115,80 kr.)
   28.95 kr.
   Schauma
   Gentle Fresh Shampoo
   400 ml (1 L = 34,88 kr.)
   13.95 kr.
   NIVEA
   Hairmilk Shine glansshampoo
   250 ml (1 L = 95,80 kr.)
   23.95 kr.
   18.95 kr.
   NIVEA
   Classic Care mild shampoo
   250 ml (1 L = 95,80 kr.)
   23.95 kr.
   Dove
   Shampoo lavendel & volumen
   250 ml (1 L = 115,80 kr.)
   28.95 kr.
   ISANA
   Shampoo Sensitiv
   300 ml (1 L = 23,17 kr.)
   6.95 kr.
   Nyhed
   sebamed
   Antiskælshampoo
   200 ml (1 L = 189,75 kr.)
   37.95 kr.
   Schauma
   Fresh it up! Shampoo
   400 ml (1 L = 34,88 kr.)
   13.95 kr.
   37.95 kr.
   21.95 kr.

   God shampoo til skarpe priser

   En god hårshampoo kan også sagtens være billig. Der findes nemlig rigtig mange forskellige shampoomærker til forskellige hårtyper og med forskellige formål. Når du bestiller shampoo online, bør du vælge den shampoo, som opfylder dine behov for at få de bedste resultater. Her hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af billig shampoo i god kvalitet, da vi synes alle skal have råd til lækre hverdagsprodukter. I vores sortiment finder du mange forskellige shampoomærker, som L’Oréal, Syoss, Garnier, Pantene, Schwarzkopf, Australian Bodycare og mange, mange flere. Vi kan derfor roligt sige, at vi har lidt til enhver smag og helt sikkert også en shampoo, der passer til dig eller en, du holder af.

   Den bedste shampoo

   Til tider kan det være udfordrende at finde den helt rigtige shampoo, som passer til dig. Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til konsistens, duft og funktioner – hvilket alle er præferencer som shampooen selvfølgelig skal opfylde, samtidig med, at den skal kunne det, en shampoo nu engang skal: vaske håret rent. Derfor finder du hos os både shampoo til farvet hår, skælshampoo, silvershampoo, shampoo til tørt eller skadet hår, shampoo med arganolie eller kokosolie i forskellige størrelser.

   Leder du eksempelvis efter en mild og nænsom shampoo, som er særlig god til dig med allergi? Eller har du behov for en rensende shampoo, der kan komme den fedtede hovedbund til undsætning? Måske leder du efter noget helt tredje? Uanset hvad har vi på rossmann.dk et væld af shampoo til forskellige hårtyper. Derudover finder du hos os også et stort udvalg af balsam, da shampoo og balsam går hånd i hånd. De fleste balsammer tilfører masser af fugt og næring til håret og har en blødgørende effekt, der efterlader håret medgørligt og nemt at rede ud. Udforsk vores online univers, og bliv inspireret til lidt ekstra hverdagsforkælelse til dit hår.

   Shampoo til farvet hår 

   Har du farvet hår, skal du lede efter en shampoo, der er specielt velegnet til farvet eller behandlet hår. Det skal være en shampoo, som er ekstra plejende og nærende for dit hår samt en shampoo, som holder på farven og holder farvepigmenterne i din hårfarve intakt. Har du blond, afbleget eller gråt hår, kan en silvershampoo være noget for dig, da den fjerner gule toner og får dit hår til at fremstå mere koldt. Vi har et væld af forskellige shampooer, som egner sig særlig godt til farvet hår, uanset hvilken hårfarve du har.

   Shampoo til krøller

   Har du krøllet hår, kan du med fordel bruge en shampoo, som er specielt egnet til krøller, hvis du ønsker at fremhæve dem. Med en shampoo til krøllet hår kan du få dine krøller til at holde formen, hvor hver krølle vil komme til at se mere velplejet og defineret ud. Hos os finder du flere forskellige shampoo og krøllecremer, som netop er udviklet specielt til krøllede lokker.

   Shampoo til tørt hår

   Er dit hår tørt, slidt eller beskadiget på anden vis, er det vigtigt at bruge en shampoo, som tilfører håret en masse fugt og som trænger godt ned i hovedbunden. Døjer du med en irriteret hovedbund, kan det netop være tegn på, at dit hår savner fugt. Ved at bruge en shampoo, der er særlig udviklet til tørt hår, vil dit hår blive gennemfugtet, og du vil derudover også opnå et mere glansfuldt udtryk i dine lokker. Vi har et stort udvalg af shampoo til tørt hår og sensitiv hovedbund, så udforsk vores side, og find den shampoo, der passer til dig, og se frem til en sundere hovedbund og glansfuldt hår.

   Skånsomme hårvaske 

   Jo oftere du vasker dit hår, jo mere fedt vil hovedbunden også producere, som får håret til at se fedtet ud. Du kan sagtens nøjes med at vaske dit hår 1-3 gange om ugen – så undgår du også at slide unødvendigt på dit hår, da hårvask slider på hårstråene. Har du en følelse af, at dit hår bliver meget fedtet af at undvære den daglige hårvask, kan du supplere med en tørshampoo i tiden, du vænner dit hår til færre ugentlige hårvaske. Derudover kan det være en god idé at anvende en dybderensende shampoo en gang om ugen for at rense din hovedbund fra gamle produktrester, olier eller andre former for urenheder.

   Køb billig shampoo online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt særligt overblik over alle vores produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med den hårpleje, som passer til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores store udvalg af billige shampoo på rossmann.dk. og bliv inspireret, til at forkæle dig selv eller en, du holder af, med ny hårpleje.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.