Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Hårkur

   149 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   6.95 kr.
   46.95 kr.
   Weleda
   Forfriskende hårtonic
   100 ml (1 L = 1.129,50 kr.)
   112.95 kr.
   Swiss-o-Par
   Silver hårkur
   150 ml (1 L = 159,67 kr.)
   23.95 kr.
   37.95 kr.
   37.95 kr.
   Nyhed
   Bali Curls
   Deep Hydration Mask
   200 ml (1 L = 469,75 kr.)
   93.95 kr.
   51.95 kr.
   23.95 kr.

   Hvad er en hårkur?

   En hårkur er en plejende og fugtgivende kur til dit hår. Dit hår vil både føles mere blødt og være lettere at frisere ud, når du har behandlet det med en hårkur. En hårkur bruges i vådt eller fugtigt hår, og skal sidde i længere tid end eksempelvis en balsam. Der findes flere forskellige typer af hårkure, hvoraf nogle skal skylles ud, og andre skal blive siddende i håret. Du kan bruge hårkur uanset, om dit hår er langt, kort, tørt eller fedtet. Vores hår slides hele tiden og kan blive tørt og ødelagt, både når vi føntørrer det eller styler det med eksempelvis et glattejern. Styler du ofte dit hår, kan det være en god ide at bruge en varmebeskyttelsesspray som et supplement til hårkuren.


   Plej dit ødelagte hår med en hårkur 

   Hvis dit hår er tørt og ødelagt, kan du pleje det med en god hårkur. Faktisk bør du optimalt bruge en hårkur forebyggende, så du netop undgår, at dit hår bliver ødelagt til at begynde med. En god tommelfingerregel er ofte at bruge hårkur én gang i ugen. På den måde bliver hårpleje en naturlig del af din skønhedsrutine. Hvilken hårkur, du bør vælge, afhænger af din hårtype. Har du eksempelvis krøller, og dermed også mere kruset hår, vil dit hår ofte have godt af ekstra fugt. Har du farvet hår, findes der hårkure, som bedre bevarer farven, når du vasker dit hår. Den bedste hårkur er altså den, der passer til dig og dit hårs behov for pleje.


   Stort udvalg af gode hårkure hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi et stort udvalg af gode hårkure til både mænd og kvinder, der kan hjælpe dig til at få et sundere, flottere, mere glansfuldt og fugtet hår. Derfor er der helt sikkert også noget, der falder i din smag, og som passer til netop dit hår. Find det hårplejeprodukt, der er den bedste hårkur for dig, og som giver dig lyst til at slå håret ud. Det er nemt og enkelt, når du handler online hos os. Du kan altid følge din forsendelse og få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.