Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Conditioner

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   51 .95 kr.
   51 .95 kr.
   Nyhed
   60 .95 kr.
   ŌMAKA
   Fast Hårbalsam
   100 ml (1 L = 1.319,50 kr.)
   131 .95 kr.
   84 .95 kr.
   84 .95 kr.
   74 .95 kr.

   Plej dit hår med balsam

   Når du har vasket dit hår rent med en shampoo, skal du bruge en god conditioner, også kaldet balsam, der fugter og plejer dit hår. En hårbalsam hjælper til at beskytte dit hår, ved at danne en hinde omkring hårstrående, der samtidig er med til at reparere håret. Ved at bruge en conditioner hjælper du dit hår til et sundere look. For de fleste er det en fordel at bruge conditioner hver gang håret vaskes, da håret blødgøres og derfor bliver lettere at frisere. På den måde slider du også mindre på håret, når børsten eller kammen er lettere at stryge igennem. Bruger du ofte føntørrer, glattejern eller lignende, er dette med til at slide dit hår, hvorfor det er ekstra nødvendigt at pleje dit hår med hårbalsam.


   Få et blødt og sundt hår med conditioner

   En conditioner gør dit hår blødt og glat, og giver dit hår et sundere udseende. Samtidig kan brug af en god balsam gøre det meget lettere at style dit hår, da håret bliver langt mere medgørligt. Der er forskel på, hvor længe en balsam skal blive siddende i håret, hvorfor du altid bør følge brugsanvisningen for at få den ønskede effekt. De fleste hårbalsam kan skylles ud efter kort tid, hvorimod andre kan blive i håret indtil næste hårvask. Har du brug for ekstra pleje til dit hår, bør du supplere med en lækker hårkur, der plejer dit hår indefra. Til de hårvaske, hvor du bruger en hårkur, behøver du ikke at bruge en balsam.


   Stort udvalg af conditioner hos Rossmann

   God hårpleje behøver ikke at koste en formue. Hos Rossmann har vi et bredt udvalg af conditioner til ethvert hår. Har du farvet hår, bør du vælge en balsam, der er særligt egnet til farvet hår, for at bevare farven bedst muligt. Find den balsam, der er den rette til din hårtype, hvad end du har glat, krøllet, langt eller kort hår. Måske du også foretrækker at finde en matchende shampoo fra samme serie. Det er nemt og enkelt, når du handler online hos os. Du kan altid følge din forsendelse og få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.