Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Hårfjerningscreme og -voks

   39 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   23.95 kr.
   40.95 kr.
   13.95 kr.
   70.95 kr.
   23.95 kr.
   37.95 kr.
   46.95 kr.
   93.95 kr.
   Veet
   Spawax ekstra voksskiver
   6 stk. (1 stk. = 12,49 kr.)
   74.95 kr.
   Veet
   Expert intim-hårfjerningssæt
   100 ml (1 L = 849,50 kr.)
   84.95 kr.
   93.95 kr.
   Veet
   Sukkerpasta
   250 ml (1 L = 339,80 kr.)
   84.95 kr.
   93.95 kr.
   93.95 kr.
   131.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Et stort sortiment af hårfjerningsvoks og hårfjerningscreme

   Hos ROSSMANN finder du et stort sortiment af både hårfjerningscreme og hårfjerningsvoks. Med disse produkter bliver hårfjerning let som en leg og kan foregå derhjemme i trygge rammer. Når du vokser eller bruger hårfjerningscreme, vil der typisk gå 2-4 uger, før du behøver at gentage processen, sammenlignet med en skraber, hvor du ofte skal barbere dig igen efter 1-3 dage. Med hårfjerningscreme og voks er du derfor garanteret en glat hud over en længere periode, og du slipper også for de røde knopper, der kan opstå med en barberskraber. Hos os finder du både voks til mænd og kvinder, koldvoks, voks der skal varmes og hårfjerningscreme til tør og sensitiv hud. Udforsk vores online univers, og find det hårfjerningsprodukt, som passer til dig og dine behov.

   Hvordan bruger man hårfjerningscreme? 

   Det er altid en god idé at læse indlægssedlen grundigt, inden du begiver dig ud i dit hårfjerningsprojekt. Når du bruger hårfjerningscreme, starter du med at smøre cremen ud på det ønskede område og lader det sidde i den tid, som fremgår på produktet. Her vil hårene lige så stille løsne sig fra hårsækkene, og når tiden er gået, kan du skrabe cremen af med den skraber eller svamp, som hører med. Herefter skyller du godt med vand og sørger for, at al hårfjerningscremen er vasket væk. Brug gerne en god fugtighedscreme til at pleje huden bagefter.

   Hvilken hårfjerningscreme der er den bedste hårfjerningscreme, kommer an på mange ting. Det er nemlig ikke alle hudtyper der bryder sig om hårfjerningscreme, så vælg gerne en, som passer til din hud. Der fås flere forskellige varianter, som egner sig godt til forskellige hudtyper. Du finder derfor både hårfjerningscreme til tør hud, normal hud og sensitiv hud. Derudover har vi også hårfjerningscreme til specifikke områder på kroppen, om end du ønsker at fjerne hår i ansigtet, på benene eller ved bikinilinjen.

   Voks til hårfjerning 

   En voksbehandling kan både være mere skånsom og på længere sigt mindre tidskrævende end at fjerne hår med en barberskraber. Når du bruger voks, bliver hårene nemlig fjernet fra roden, hvorimod de ved barbering blot bliver skåret over og fjernet fra hudens overflade. En voksbehandling vil derfor efterlade huden hårfri i længere tid, og du vil sikkert også opleve, at de hår der vokser ud, er finere, lysere og blødere end før.

   Når du vokser, er det vigtigt, at du holder huden helt stram med den ene hånd, mens den anden hånd hiver papirstrimlen og voksen af i én glidende og hurtig bevægelse mod hårenes groretning. Har du tør eller sensitiv hud, har vi også voks, der er særlig velegnet til det. Derudover har vi også voks til specifikke områder på kroppen, så som voks til ben, voks til ansigt og voks til bikinilinjen.

   Køb hårfjerningscreme og voks hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af hårfjerningsprodukter, og vi har helt sikkert også noget, som passer til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du nemt følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores produkter til hverdagens mange øjeblikke.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.