Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Barberskum og barbergele

   36 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   ISANA
   sensitiv barbergel
   200 ml (1 L = 69,75 kr.)
   13.95 kr.
   28.95 kr.
   Wilkinson Sword
   barbersæbe
   125 g (1 kg = 303,60 kr.)
   37.95 kr.
   13.95 kr.
   Nyhed
   23.95 kr.
   Palmolive MEN
   Barbercreme Classic
   100 ml (1 L = 159,50 kr.)
   15.95 kr.
   26.95 kr.
   22.95 kr.
   10.95 kr.
   46.95 kr.
   10.95 kr.
   NIVEA MEN
   Protect & Care barbercreme
   100 ml (1 L = 149,50 kr.)
   14.95 kr.
   14.95 kr.
   Nyhed
   74.95 kr.
   28.95 kr.
   18.95 kr.
   93.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Barberskum og barbergel - mirakelmidlet til den perfekte barbering

   Barberprodukter giver den rette beskyttelse til blød hud under barbering. På den måde undgår du rifter, rødme og hudirritationer. Barberskum og gel forbereder huden optimalt til barbering og gør det muligt for barberbladene at glide glat over huden. Desuden er produkterne fugtgivende og blødgør hårene. Det betyder, at du ikke behøver at bruge meget kraft for at opnå et glat resultat. Barberskummet og barbergelen danner et tyndt lag mellem huden og barberbladet. De har en plejende effekt og ved brug, er det bl.a. også en god guide til, hvilke områder der allerede er blevet barberet. Ingredienserne har en beroligende og samtidig forfriskende effekt og giver dig en god hudfornemmelse. Følgende fordele opstår, når du bruger barberskum eller barbergel:

   Barberskum:

   • Let og plejende konsistens
   • Let at bruge
   • God hudkompatibilitet
   • Vaskes hurtigt af
   • Forbedrer barberknivens glid

   Barbergel:

   • God konsistens, kan spredes jævnt
   • Optimal skumdannelse
   • Knivene glider nemt over huden
   • Bliver på huden i lang tid uden at "fordufte"

   Barberskummet kan påføres med det samme og har en kort kontakttid. Barbergel er normalt lidt tungere på huden, men skummer mere.

   Sammenligning af barberingsprodukterne

   De tilgængelige produkter er forskellige i konsistens og anvendelse. Barbersæbe har et fint og kompakt skum og giver mulighed for et rent resultat. Når du bruger barbersæbe, har du brug for ekstra redskaber som fx en barberkost og en barberskål. Sæben fortyndes med lidt vand på forhånd og piskes op med børsten. Hvis du ikke ønsker at investere meget tid, anbefales det at bruge barberskum, som du kan påføre med hænderne eller barberkosten. I dette tilfælde er påføringstiden ca. 3 minutter. I modsætning til skum og sæbe er cremen ikke helt så fin og cremet.

   Skum fra en dåse er lettere at håndtere, men opløses hurtigere. Skum fra dåse er beregnet til en hurtig barbering. Barbergel er god til konturer og behøver ikke at blive pisket som barbersæbe. Gelen fortyndes blot med lidt vand.

   Da mænd har en mere robust og fastere hud end kvinder, er kvinders barbering mere følsom over for den blødere hudstruktur. Knivene til mænd er ofte skarpere, fordi hårene i ansigtet er meget hårdere end på andre dele af kroppen.

   Er barberskum og gel egnet til alle hudtyper?

   Barberskum og -gel fås til alle hudtyper. Hvis du har tør hud, skal du gå efter et produkt med meget fugt. Hvis din ansigtshud er meget følsom, er barberprodukter uden alkohol velegnede. Fedtet hud stabiliseres af klarlæggende og opfriskende tilsætningsstoffer.

   Barberskum til det intime område

   Der er også sørget for det intime område. Barberskum til intimområdet understøtter den naturlige pH-værdi i dette område. Det er også dermatologisk testet og indeholder naturlige stoffer som fx tea tree oil. Barberingsbumser, indgroede hår eller rødme bliver således minimeret.

   De bedste tips til en god barbering

   Før vådbarbering skal du rense huden grundigt for at forberede den til barbering. Påfør derefter barberskum eller barbergel direkte på fingerspidserne, og fordel det generøst over fugtet hud. Barberskum eller sæbe påføres med en pensel. For at beskytte huden skal produkterne sidde på i mindst 2 minutter for at beskytte huden. Når du barberer dig, skal huden altid være spændt, så barberbladet kan glide godt. Hvis du har følsom hud, er det bedst at barbere konsekvent med vækstretningen af hårene for at beskytte huden. Efter en vellykket barbering rengøres ansigtet først med varmt og derefter med koldt vand for at fjerne skægrester og skum. Derefter kan den passende barberpleje og aftershave påføres.

   Tip: Skift barberbladene regelmæssigt for at støtte en optimal barbering.

   Køb barberskum og barbergel på rossmann.dk

   Da barbering irriterer huden, er en vådbarbering blidere og mere plejende på samme tid. Du nyder godt af en frisk hudfornemmelse, som skyldes de behagelige ingredienser i produkterne. Oplev et bredt udvalg af barberskum og barbergel til mænd og kvinder hos ROSSMANN.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.