Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Barberskrabere til mænd og kvinder

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Wilkinson Sword
   Pronto engangsshaver
   5 stk. (1 stk. = 1,99 kr.)
   9 .95 kr.
   Nyhed
   46 .95 kr.
   Nyhed
   23 .95 kr.
   Nyhed
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   ISANA
   Engangsladyshaver
   4 stk. (1 stk. = 7,24 kr.)
   28 .95 kr.
   13 .95 kr.
   18 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2
   • 3

   Køb barberskrabere til kvinder og mænd online på rossmann.dk

   Hos ROSSMANN har vi et stort udvalg af barberskrabere og andet barbergrej til både mænd og kvinder. Så hvis du stadig ikke har fundet din favoritskraber til kropshår og skæg eller ønsker at opgradere til en endnu bedre barberskum eller aftershave – så er du kommet til det helt rette sted. På rossmann.dk tilbyder vi en lang række barberskrabere og andre barberingsprodukter til mænd og kvinder fra bl.a. Gillette, Nivea og vores eget ROSSMANN mærke, ISANA, der alle klarer jobbet til perfektion, uanset dit behov. Udforsk vores store sortiment af produkter til hårfjerning og barbering, og find det produkt, som passer til dig.

   Hvorfor bruge en skraber?

   Skraberen er efterhånden en af de mest populære hårfjerningsmetoder – og med god grund. På kort tid kan du nemlig få et flot resultat, og du kan uden problem bruge en barberskraber i forbindelse med din morgenrutine, når du står under bruseren eller lige efter badet. Derudover er den nem at have med i tasken og at have med på farten. Med en barberskraber har du derfor rig mulighed for at holde din hud glat og blød, uanset om du er hjemme, på weekendtur, på en længere ferie eller noget helt andet.

   En god barberskraber

   Leder du efter den bedste barberskraber på markedet? Det kan være svært at sige, hvilken skraber der er den bedste, men en billig barberskraber kan sagtens være lige så god som en dyr. Der findes efterhånden mange forskellige slags skrabere, som opfylder forskellige behov. Ønsker du en skraber til daglig barbering af skæg? Er du på udkig efter en skraber, der er god til intimbarbering og andre sensitive områder? Eller måske ønsker du en barberskraber, der sørger for glatte og silkebløde ben? Uanset hvad er der mange gode overvejelser at gøre i forhold til dit valg af barbergrej alt afhængig af, hvilken type kropsbehåring og område du ønsker at barbere, og hvor ofte du ønsker at bruge din skraber.

   Engangsskrabere

   Er der noget vi gerne vil undgå, så er det de små, røde knopper, som kan opstå efter brug af en skraber. En skraber kan bruges til både kropsbehåring, kønsbehåring og i ansigtet, men det er meget vigtigt, at du er omhyggelig med at skifte dine engangsskrabere, og ikke bruger samme skraber til flere forskellige områder, da dette netop kan forårsage røde knopper og irriteret hud. Skrabere med mange skær kan give dig en tættere barbering samt efterlade din hud blød og glat – selv i områder som armhuler og bikinilinje. Bruger du en skraber med et eller få skær, skal du være ekstra opmærksom og omhyggelig, da disse kan give dig sår og rifter, hvis du ikke passer på. Uanset hvilken type skraber du bruger, skal du huske at give dig god tid til din barbering og skrab gerne med hårenes groretning, og skrab ikke alt for mange gange på samme sted. På denne måde har du de bedste forudsætninger for at komme rifter, røde knopper og indgroede hår i forkøbet.

   Den gode barberingsrutine

   Som forberedelse inden en barbering er det en rigtig god idé at blødgøre din hud med en mild sæbe og vaskeklud. Brug dine fingre til at stramme huden for at gøre den glat og jævn – dette gør det lettere for dig at få en tæt barbering, da du på denne måde kan komme tættere på hårene. For at undgå irritation og røde knopper, kan du bruge barberskum eller barbergele når du barberer dig og efterfølgende smøre det barberede område ind i en aftershave eller barberingsbalsam. Hos ROSSMANN har vi et stort sortiment af aftershaves og andet hud- og skægpleje, heriblandt kølende cremer og balsam, skægolier og skægshampoo og helt sikkert også et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, og som kan pleje din hud på bedste vis efter en barbering.

   Køb hårfjerningsprodukter hos ROSSMANN

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et godt overblik over alle kategorier og produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med den barberskraber eller det hårfjerningsprodukt, der passer til dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Skulle du fortryde et eller flere produkter fra dit køb, har vi hos ROSSMANN altid gratis returnering. Husk desuden at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at holde dig opdateret med andre gode tilbud, særlige rabatter og nyttige tips. ROSSMANN er nemlig til dig og dem, du holder af.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.