Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Neglesakse, neglefile osv

   60 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   187.95 kr.
   • 1(current)
   • 2
   • 3

   Neglesakse til ethvert behov

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af forskellige neglesakse til ethvert behov. Du finder blandt andet almindelige neglesakse til klipning af fingernegle, men også neglesakse, der er speciel god til klipning af tånegle. Tåneglen er nemlig oftest hårdere end fingerneglen, hvorfor der er lavet en speciel neglesaks til tånegle. Vil du gerne klippe dine neglebånd, kan du se nærmere på vores neglebåndssaks, der er ideel til at fjerne hård hud ved neglebånd- eller rødder. Skal du klippe neglene på nyfødte eller små børn, har vi også en speciel udviklet babysaks, der sikrer en nem negleklipning uden risiko for at beskadige barnets hud omkring neglene. Gå på opdagelse blandt vores neglesakse til både fingre- og tånegle, og find den neglesaks, der passer til dine behov.

   Alt fra neglefile til pincetter

   Når du klipper dine negle, bør du som tommelfingerregel ikke klippe dine negle ned i siden, da det kan give nedgroede negle. Her bør du i stedet for bruge en neglefil, der kan slibe neglens kanter let og forsigtigt. Her på siden har vi blandt andet keramiske neglefile, bananfile og safirfile. Blandt udvalget af file finder du også pincetter, neglepinde, neglebørster og manicuresæt. Hænder og fødder er forskellige, så hvilke redskaber, du skal bruge for at forkæle dine hænder og fødder, er helt op til dig. Har du brug for ekstra pleje til dine hænder, kan du også vælge at forkæle dig selv med en lækker fugtgivende håndcreme eller håndmaske til hænder og negle.

   Køb neglesakse og neglefile hos ROSSMANN

   Er du på udkig efter en neglesaks, en neglefil eller måske en neglebørste, er du kommet til det helt rette sted. Hos ROSSMANN har vi her på siden samlet et stort og varieret udvalg af forskellige neglesakse, som du kan gå på opdagelse i. Der er neglesakse for enhver smag, så du let og nemt kan klippe både fingre- og tånegle eller file neglene med en fin neglefil. Når du har fundet den neglesaks, der skal være en del af din kosmetiktaske, kan du nemt og enkelt lægge den i kurven. Hos ROSSMANN gør vi nemlig en dyd ud af, at det skal være simpelt at handle online. Du kan også altid følge din forsendelse samt få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.